Közösen így elutaznátok?
ha vannak olyan jól, hogy utazzanak, mi a kérdés? ja igen, tudom mi a kérdés, bocsi, nem normális ember vagy, rájöttem.
igen szerintem is mondd le, vagy menjetek külön kocsival külön szállásra vegyvédelmi ruhában, mert a végén még rátok fognak nézni és elkapjátok a veszedelmes kórságot!! én még egy extra oltást is beadatnék indulás előtt, biztos ami biztos...
Nem mennék.
Kéne a francnak egy megfázás.
Az, hogy ők utazgatnak betegen, egészségükre, nekem van annyi eszem, hogy nem fertőzök meg másokat, hanem akkor néhány napig meleg tea, ágynyugalom.
8-aska, van ilyen kollégám, ő jól van, be tud járni dolgozni, csak kicsit tüsszög.
A kicsit tüsszögből lesz az, hogy (miután megfertőzte a fél csapatot, ugye), több, mint másfél hónapon keresztül göthös, köhög, mint a franc (néha tényleg attól félünk, megfullad), de ő, erős férfi, betegen is bejön melózni.
Idióta az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!