Elutaznátok betegen nyaralni?
Úgy néz ki elkaptam a kovidot, egyelőre csak most kezd kijönni, viszont akitől elkaphattam neki + lett a tesztje. Én még nem teszteltem ,de már enyhébb tüneteket érzek.
Jövő héten mennénk autóval, most még vállalható állapotban vagyok de félek , hogy romolhat az állapotom, illetve megfertőzni sem szeretnék senkit. Akitől elkaptam eléggé belázasodott és fáj a feje is. Ha mindenki lerobban az utazás alatt miattam az elég kellemetlen lenne.
Ti mit tennétek?
Nézd, én elmesélem a másik oldalt.
Voltunk nyaralni. Tíz nap, ennyi jut egész évben, nincs hétvégi wellness meg himihumi, ebből hozzuk ki a legjobbat.
Ismerősék vittek kocsival. A csaj köhécselt, de előre mondta hogy semmi baj, csak picit meghűlt. Másnapra lázas lett a pasija. Harmadnapra a párom. Aztán én. A tíznapos nyaralásból nyolc azzal telt, hogy de csináljunk valamit, de rosszul vagyunk, de ágyból sincs kikelni erőnk. Szuvenír helyett a gyógyszertárban költöttük a pénzt. Kirándulni agyig gyógyszerrel mentünk el egyszer, mikor picit jobban voltunk. Egyszer fürödtünk.
Én még hetekig fulladtam utána, nagyon nehezen jöttem rendbe. Itthon teszteltem, de akkor (már?) nem mutatott semmit.
Ja, amúgy a csaj utólag közölte, hogy amúgy covidos volt szerinte, mint kiderült, de hát akkor már húzódott egy hete, mindegy lett volna, ha szól.
Nekem jövő évig nem jut más. Ez lett volna a nyaralás, a feltöltődés. Helyette alig vártam, hogy hazajöjjünk.
Esetleg kérdezzem meg a többieket , hogy ők mit szólnak hozzá? Bár azt se akarom h rámondják , hogy persze nem gond, aztán meg tényleg elrontom a nyaralást + még nekem is szar lesz betegen utazgatni. Teszt se biztos, ismerősi körben többen is voltak akiknek egyik teszt negatív másik pozitív lett vagy épp fordítva.
De ha meg nem megyek akkor a valamilyen szinten a költségek kevesebb főre oszlanak el.
Most tekints el attól, hogy covid. Influenzásan elmennél? Vagy a bárányhimlős gyerekedet elvinnéd?
Én biztos nem. Az is ugyanúgy fertőz, én meg ugyanúgy szarul vagyok és nem tudom élvezni a pihenést. Ha olyan, lemondanám, így legalább nem veszik el a pénz. De ha nem az, akkor sincs sok értelme tök betegen fetrengeni egy szállodában és netán másokat is megfertőzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!