Akik most jöttek vissza külföldről , és ott töltöttek huzamosabb időt . Nektek is van ilyen?
Figyelt kérdés
Ránéztem az órámra és elgondolkodtam hogy Angliában most -1óra van.
Angliából jöttem haza 2 hét után..aki Amerikába töltött hosszabb időt -6 óra.. vagy bárhol máshol , amikor visszajöttetek ti is gyakran gondoltok erre hogy mennyi idő van ott, vagy milyen lehet most ott?
Ez egy cseppet szentimentalizmusos poszt de.. jah érdekel.😅
febr. 4. 04:07
2/10 anonim 

válasza:

Én Cipruson meg Londonban jártam, ahol volt idő eltérés, de nem számottevő az az 1 óra, hogy ezen gondolkoztam volna. Távolabbi országból való utazásnál, ahol nagyobb az eltérés tehát ahol már a jetlag megvisel nyilván jobban foglalkoztatna :D
3/10 anonim 

válasza:

Volt ilyen nekem is, amikor Portugáliából jöttem haza fél év után.
4/10 anonim 

válasza:

Én Románia és Magyarország között járok rendszeresen, mindig számítgatom az időt, aztán a végén már azt sem tudom mikor adjak hozzá és mikor vonjak le egy órát 😄
5/10 anonim 

válasza:

Ilyen formában nem. Olyan van hogy ott élő baráttal, ismerőssel ha csevegek, többnyire este akkor mindig gyorsan atgondolom hogy ott most hány óra is van.
6/10 anonim 

válasza:

Max. 1-2 napig miután hazajöttem vmi olyan helyröl, ahol tényleg nagy volt az idöeltolódás.
7/10 anonim 

válasza:

Nekem olyan van, hogy külföldön élek és a telefonom mutatja a helyi külföldi idöt és a magyarországit is. Így mindig tudom, otthon mennyi az idö.
8/10 anonim 

válasza:

Mikor Mexikóból hazajöttem, olyan jetlagem volt, hogy 1 hétig nappal aludtam, éjjel ébren voltam. Szóval ja, nagyon éreztem, hogy ott -6 óra van hozzánk képest…
9/10 anonim 

válasza:

Én nem az időt, hanem a hőmérsékletet szoktam figyelni utána akár hónapokig, és azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne most is ott lenni, ahol 13-16 fokkal melegebb van.
10/10 anonim 

válasza:

Rengeteget kell utaznom Európán kívül, de soha nincs jetlagem és soga nem agyalok ilyeneken. Meg már utálok is repülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!