Megérte Egyiptomban nyaralnod? Akár huzamosabb időt ott töltened? A múzeumokon, a Níluson, esetleg a piramisokon kívül miért érhetné meg akárkinek, hogy oda ellátogasson egy-két hónapra? Talán a napsütéses órák száma (télen) az egy nagy plusz.És még?
Egy turistás nyaralótelep ( Nyarlathotep :DD ) sem érdekel, feltételezem ezekből mind ugyanolyan tizenkettő belőle egy tucat, mint akárhol máshol a planétán.
Az adott ország különlegességei, életvitele, gasztronómiája és történelme érdekel leginkább.
Második: láttad már Kairót például (alaposan végigjárva)? Nekem elég hétköznapi, egyen tucat nagyvárosnak tűnt, ahol ráadásul majd minden terrakotta földszínű, egy-két üdítő kivételtől eltekintve.
Többiek: a többi része az országnak milyen?
Nekem megérte mivel eszméletlen érdekes ország
Igaz én csak a Vörös-tenger melletti helyeken voltam :D
Ott milyen kirívó érdekességeket tekintettél meg?
Négyes, így már köszönöm, utánanéztem mindnek, hasznos volt a hozzászólás.
6
Nem a kirívó érdekességet néztem meg hanem elvoltam Hurghadaban és élveztem a várost :)
"Mivel eszméletlen érdekes ország".
Erre reagáltam.
9
Megnéztem
Vörös-tenger,kis falvak,Hurghada
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!