Ha külföldre megyek huzamosabb időre az itthoni Telenoros telefonom ki lehet vinni?
Az itthoni előfizetésedet lemondod, odakinn pedig jó eséllyel csak olcsóbbat és jobbat fogsz találni.
Ha nyugatra indulsz, mindenképp.
Nem teljesen egyértelmű mire gondolsz.
Ha az előfizetésre, akkor az a helyzet, amit előttem is írtak. Ha csak a készülékre, akkor az nem fog működni helyi szolgáltató SIM kártyájával ha le van korlátozva.
Kiviheted persze. Viszont országtól függően kint tudsz venni feltöltő kártyás SIM-et, amivel olcsó hazatelefonálni. A németeknél egyik legnépszerűbb a Fonic, de van még több más márka. Attól függően válaszd meg, hogy mennyit akarsz hazatelefonálni. Sajnos nehéz megmondani, hogy ilyen kis szolgáltatók közül melyik hálózatot használják és a lefedettség ezért változó lesz. Városban általában mindenhol OK szokott lenni, de azért jobb helyben is érdeklődni.
A telenoros telefont meg csak másod opcióként vidd magaddal, meg arra, hogy tudd kik kerestek. Én a magyaron néztem kik hívtak, a német számról meg visszahívtam ha szükséges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!