Ha a Földön bárhova költözhetnél, vagy bárhol élhetnél huzamosabb ideig, hova mennnél?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha leírnátok a kort és a nemet is, és hogy miért pont az adott hekyre esett a választás.2014. nov. 17. 14:11
1/12 anonim válasza:
jo nekem ahol vagyok. utazgatni persze szeretnek, fogok is.
2/12 Shai-Hulud válasza:
3/12 anonim válasza:
Ha ferdeszeműként születtem volna, akkor Japánba. Egyébként meg Bécsbe. 16/f
4/12 anonim válasza:
Indonéziába, de amúgy bárhová Dél-Kelet Ázsiába
Jó idő, más mentalitás, szép helyek és amúgy elegem van az élhetetlen nyugati világból.
40/F
5/12 anonim válasza:
Nem kell messzire menni, hogy az ember jobban éljen, környezettudatosabb emberek közé és sokkal szebb természeti környezetbe kerüljön. Elég csak átlépni a határt és egy sokkal élhetőbb országban találja magát, ez Ausztria. Én ide költöznék, ha tehetném és persze muszáj lenne innen elmenni. A mesés hegyek, fenyveserdők, romantikus várak, szurdokok szerelmeseinek ajánlom, és persze azoknak akik szeretik a tisztaságot, a virágot, a nyugalmat stb. F/28
6/12 anonim válasza:
Svájc, Liechtenstein vagy Dél-Németország. Gyönyörű helyek, élhető, gazdag országok, sosincs túl meleg (ez inkább a saját igényem...). Esetleg még Norvégia. (17/F)
7/12 anonim válasza:
USA-ba egy északi, jobb módú városba. Éltem már egy ilyen helyen, és tetszett minden.
10/12 anonim válasza:
Nyugat-Ausztria vagy Svájc. Ezek még nincsenek túl messze egy hazalátogatáshoz ugyanakkor sokkal tisztább és rendezettebb. 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!