Gyerekek a vonatok kiakadás?
Sziasztok!
2 napja utaztunk vonattal a szüleimhez egy 5évessel és egy 1évessel (13hónapos). 24.-ére sajnos alig maradt jegy, mikor vettem, tudom, előbb kellett volna gondolkoznom, de nem gondoltam, hogy előtte nap már ennyire nem lesz jegy. 1.osztályra kaptunk csak helyet, de az új vagonba, az 1+ osztályosba. Azt mondta a pénztáros hölgy, jobb is a gyerekeknek, mert kényelmesebb és tisztább.
Leszögezném nem rosszak a fiúk!! De a pici piszok nehezen viselte az utat valamiért, talán a foga volt a baj, mert keveset aludt előző éjjel. A lényeg, hogy felültünk a vonatra 3-an egy 6 személyes fülkébe, ahol már ültek 2-en, két 30-as férfi. Már mikor leültünk, a nagyobbik fiam kérdezett tőlem a vonatokról (hova megy a másik, ez mikor indul stb), rögtön az egyik férfi nekem szegezte a kérdést, hogy "ugye tudja, ez egy csendes fülke?". Én csak pislogtam, hogy nem, nem tudtam, ide kaptam helyet.. ezután elkezdett sírni a legkisebb, próbáltuk a nagyobbikkal megvígasztalni, de hiába. Ekkor jött a kalaúz, akinek azonnal kicsattantak mindketten, hogy mondják meg "ennek" vagyis nekem, hogy ez csendes fülke, és ők ezért fizettek. Erre mondta a kalaúz, hogy én is fizettem érte (" EZ, vagyis a hölgy is kifizette" volt pontosan a válasza) Nagyon rendes volt, hogy mellénk állt, de nagyon szarul éreztem magam. Persze ezekután mégjobban sírt a pici.. a nagyobbik semmit se szólt szinte.Kimentem vele a folyosóra, ahol a többi utast is zavarhattzk. Kértem a kalaúzt, hogy van -e hely máshol, de azt mondta sugig van a 2.osztály, és hogy kifizettem a jegyet az 1.re, maradjak ott nyugodtan, ne foglalkozzak vele. Hát, kint álltam a gyerekekkel 3órát,mert nem volt pofám bemenni :(
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!