Miért gáz, ha valaki nem megy nyaralni?
Csak életemben kétszer voltam nyaralni (4 és 19 évesen), és mindegyik csak 2-3 napos volt, és úgy zajlottak le, hogy a rokonoknál aludtunk és onnan mentünk le a Balatonra, és vittünk magunkkal kaját. Mindig az volt, hogy volt fontosabb dolog, amire kellett a pénz, a szüleim esetében is, illetve ahogy felnőttem és már én is dolgozom, ugyanez igaz az én esetemben is (hogy van fontosabb dolog, amire érdemes félretenni, a nyaralás viszont nem létfontosságú), illetve idő szempontjából is volt, ami elsőbbséget élvezett (pl. beteg családtag). Ugyan 1-1 napos túrákon voltam párszor, de nyaralni gyakorlatilag nem (külföldön is csak 24 évesen voltam először).
Azt vettem észre, hogy akárki hallotta, hogy nem igazán voltam még az életem során nyaralni (30 éves leszek), eléggé csodálkozott, vagy kicsit lesajnálóan beszélt, ezért merült fel bennem, hogy a többség szerint gáz, ha valaki nem tud nyaralni menni.
A sok siránkozást olvasva ez a vicc jutott az eszembe.
Doktor Úr! Mit tegyek, hogy 100 évig éljek?
A doktor megkérdezi:
-szeret jókat enni?
-nem telik rá.
-szereti a jó italokat?
-nem telik rá.
-szereti a jó nőket.
-nem telik rá
-szeret külföldre járni és szép helyeken nyaralni?
-nem telik rá.
Erre az orvos:
- akkor mégis mi a fa..nak akar 100 évig élni??!
Bocs.
:)
Nekem se jut penz nyaralásra. 10 eve voltam utoljára. Azota már van két lányom. Sajnos nem tudom elvinni öket nyaralni. Akármennyire is szeretném. Egyedül nevelem őket albérletben és a megelhetesunkre elmegy a keresetem. Gyerektartast nem fizetnek az apukak és azt is nekem kell megkeresni. De hála istennek így is jól megvagyunk. Majd ha jobb lesz az anyagi helyzetünk akkor megyünk nyaralni. Aki meg ez miatt elítél az olyan ember. Ne törődj a negatív emberekkel.
N
26.
Valóban nem egyszerű, ha több apának is szültél több gyereket.
Ez a gondos családtervezés.
Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!