Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova mennél egyedül nyaralni?

Hova mennél egyedül nyaralni?

Figyelt kérdés
Akár külföldre akár belföldre.

2023. júl. 31. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Zakynthosz - Görögország

[link]

2023. júl. 31. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

Sehová, egyedül nekem nem buli a nyaralás.

De ha megírod, hogy neked mi lenne a cél a magányos nyaralás során, akkor lehet megpróbálnám abból a szemszögből végiggondolni :)

2023. júl. 31. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Visszamennek Stockholmba, ahol 17-22 fok van, pont jo. Most jartam ott, es gyakorlatilag barmennyi ideig jol tudnam magam erezni a belvarosaban. Termeszet is van.
2023. júl. 31. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
2x voltam egyedül Krétán és a legjobb nyaralásaim között voltak.
2023. aug. 1. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Délkelet-Ázsiát szeretem egyedül, mert 3 perc alatt talál az ember potenciális haverokat. Igazából bármelyik hátizsákos környék megfelel. Gazdag országokba nem mennék egyedül, elég unalmas a legtöbb.
2023. aug. 2. 00:44
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Belföldön Sárvárra az Ensana Hotelbe. Szuper a vízi torna, amit gy gyógytornász tart. Jók a medencék, jó a kaja és egy arborétum mellett van a hotel. leget olvasgatni egy padon az arborétum tava mellett, vagy napágyon a medencéknél.

Külföldre inkább szervezett buszos útra fizetnék be mondjuk Lengyelországba egy körútra.

2023. aug. 2. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Kb bárhová ahová amúgy is mennék, nekem utazni egyedül a legnagyobb buli. Igazából Kelet-Európa és a szláv országok érdekelnek a legjobban, de Spanyolországba is elnéznék. Európán kívül is vannak helyek ahová el akarok menni, de anyagilag nyilván nehezebben megvalósítható. Az biztos hogy részemről a nyaralás nem az egész nap a tengerparton fekvés meg fürdés, én ha elutazok, azt szeretném aktívan tölteni, minél több várost felfedezni például
2023. aug. 2. 12:26
 8/8 anonim válasza:
0%
Hát egyedül nekem sem buli a nyaralás.de ha elkéne döntenem akkor barcelona
2023. aug. 2. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!