Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Törökország melyik városába...

Törökország melyik városába lehet kellemesen nyaralni?

Figyelt kérdés
Akik már voltak nyaralni ott írhatnak minden róla, kíváncsi vagyok mindenre

2023. júl. 24. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi Alanya mellett voltunk, egy Mahmutlar nevű kisebb településen, ami szinte összenőtt Alanyával. Egész jó volt, mentünk kiràndulni a alanyai erődhöz, Manavgat-vízeséshez és Side-be. Ez utóbbi szintén egy kedvelt üdülőváros, szépek az ókori műemlék romok.
2023. júl. 24. 20:14
 2/10 A kérdező kommentje:
És a tengerpartról mi a véleményed? Party-ok? Árak?
2023. júl. 24. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

A tengerpart arrafelé apró kavicsos, vagy durvább, nagyszemcsés homokos. A hullámzás tud kemény lenni, én két napig szeles időben nem fürödtem, mert a kétrészes fürdőruhát két irányba cibálta le rólam 😀

"Party-ozni" nem szoktunk, inkább kocsmáztunk, így erről nincs infóm.

Nekem összességében ár-érték arányban akkor meglehetősen túlárazottnak tűnt Törökország, Bulgária szinte minden szempontból jobban tetszett: sokkal olcsóbb volt, valahogy jobb volt a hangulat is, a tenger is élvezhetőbb volt, kevésbe vad és finomhomokos. Az egyetlen, amiben verte Törökország, hogy látványra szebb a tenger. De ennyi.

2023. júl. 24. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Városában.

[link]

2023. júl. 26. 01:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Háromszor voltam Torokországban.

Icmeler - Marmaris mellett van, itt Égei-tenger van, kicsit hideg, de nagyon tiszta, régen voltunk itt, de ugy emlékszem sok a szorakozohely, van minden.

Side - jo meleg a tenger, tiszta, finom homokkal, itt már gyerekekkel voltunk, tehát foleg a hotel teruletén voltunk.

Lara /Antalya mellett/ - homokos+apro kavicsos, az elso kettohoz hasonlítva nem annyira jo a part és a tenger, de itt volt a legjobb a hotelunk, jártunk Antalyaban is, érdemes elmenni.

Torokországban nagyon jo az ellátás, a tisztaság és foleg gyerekekkel nagyon jok a csuszdás hotelek.

Szerintem Bulgáriával ossze se lehet hasonlítani, Bulgária koszos, lepukkadt, a víz hínáros, az emberek se tul kedvesek, sok helyen jártunk már, de Bulgária az egyetlen, ahova nem mennék vissza.

2023. júl. 26. 09:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Szerintetek melyik az az ország ahova tényleg érdemes elmenni ha bulizni és főleg tengerparton strandolni szeretnénk?

Vannak olcsóbban kapható jegyek is Törökországot illetően?

Most lesz az első nyaralásunk ketten mennénk és jó lenne infó

2023. júl. 27. 03:32
 7/10 lencsefőzelék ***** válasza:
78%
Jó lenne néhány vessző is a tagmondataid közé.
2023. júl. 27. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Isztambulban és Antalyában voltam, mindkét helyen lehet "kellemesen" nyaralni. Ha elkerülöd a szokásos turistacsapdákat, akkor egyáltalán nem túlárazott és mérföldekkel jobb Bulgáriánál.

Partyzásban nem tudok segíteni, az nekem sose volt szempont, sose kerestem az ilyen helyeket. Úgy sejtem, hogy ezeknek az árszínvonala magasabb.

2023. júl. 28. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

5. válaszolo vagyok.

Tengerpart és buli: ezekrol nekem Ibiza és Mallorca jut eszembe, csodás mindketto.

2023. júl. 28. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha éghajlati szempontból, akkor Samsun és Rize között bárhol.
2023. aug. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!