1/10 D. Brasco válasza:
Nagyon....az első sarki kebabosig jó ha élve kihúzod az utcán
2/10 anonim válasza:
Nem veszélyes, alkalmas turisztikára.
3/10 A kérdező kommentje:
Tavaly nyáron voltam Törökországban nyaralni, a tengerparton. A bazáros embereken látszik kicsit a kapzsiság, de gondolom a szegényebb negyedekben jobban megy a bűnözés.
2023. jan. 31. 10:21
4/10 anonim válasza:
Ha most nem kimondottan a szír határvidékre, vagy a keleti, kurdok lakta részekre gondolsz, akkor egyáltalán nem veszélyes. A turisták által látogatott városok meg különösen nem azok. Budapest bizonyos kerületeiben több okod van félni, mint Isztambulban, vagy bármelyik tengerparti városban.
5/10 anonim válasza:
Minimális józan ésszel nem veszélyes. Nő vagyok, éjfél után is mászkáltam egyedül az utcán. Azon kívül abszolút nem szóltak hozzám emberek, hogy menjek be az üzletükbe és vegyek dolgokat.
6/10 anonim válasza:
Azt mondod, elmentél egy országba, aztán zabáltad az all inclusive kaját, elmentél egy bazárba és fogalmad sincs arról, mi van körülötted? Képtelen voltál saját szemeddel megitélni a közbiztonságot, az ottani helyzetet? És azt mondod, akkora gyökér vagy, hogy erre egy kérdést is kreáltál?
7/10 A kérdező kommentje:
A tengerparton voltam, nem a csóró negyedben 😑
2023. jan. 31. 18:48
8/10 anonim válasza:
@7 Magyarul nem jártál Törökországban, csak egy turistákra szabott hotelgettóból egyszer kisétáltál egy bazársorra és jól meg is ijedtél a csúf barna emberektől, aztán inkább maradt az all inclusive dagonya.
9/10 anonim válasza:
Abból hogy Törökország az egyik Top turisztikai célpont, te mire következtetsz? Az pedig vicc kategória hogy még voltál is ott és ennek ellenére megkérdezed :)
10/10 anonim válasza:
Melyik vàrosra, orszàgrèszre gondolsz?
Èn èltem törökorszàgban, de van olyan orszàgrèsz, ahova sosem mennèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!