Dél-Amerika vagy Törökország a veszélyesebb?
Törökországnak és Dél-Amerikának is vannak kifejezetten veszélyes és teljességgel biztos részei.
Attól is függ, mit akarsz csinálni.
Dél Amerika országai közül Brazíliára gondoltam, ahol úgy hallottam mindennaposak a lövöldözések még fényes nappal is.
Törökországban meg gyakran van terrortámadás. Ott meg a muszlimok miatt kell tartani.
És igen, tudom, hogy a média felfúlja a dolgokat a terrortámadást illetően, de van egy ismerősöm aki Törökországban él, de gondolkozik a költözésen egy biztonságosabb országba.
Brazíliára meg hát mindenki aztmondja, hogy veszélyes.
De mégis érdekelne, hogy melyik a veszélyesebb?
En Torokorszagban elek, raadasul keletebbre, vannak problemak, de azok nem az atlag ember biztonsagaval kapcsolatosak. Szemely szerint senkit nem hallottam azert egyaltalan otlet szinten azert elkoltozni akarni, mert hogy ez nem egy biztonsagos orszag. Sot, a vegyes parok akiket ismerek egy-ket kivetellel mind Torokorszagot valasztottak lakhelynek Magyarorszag helyett.
Ilyen hulyesegekre meg hogy a "muszlimoktol tartani kell", inkabb ne adj. A rossz emberektol kell tartani. Azok meg mindenhol ott vannak.
Brazilia brazil ismeroseim elmondasa alapjan szelsoseges. Ahol jo ott nagyon jo, ahol rossz ott meg nagyon rossz. Elmondasok alapjan sokkal vegletesebb orszagnak latom mint Torokorszagot biztonsag szempontjabol. Torokorszagban ha elmesz x km-t İstanbultol akkor is ugyanaz lesz biztonsag szempontjabol altalanossagban, mig az ismeroseim elmondasai szerint (ok is eltek Torokorszagban egy darabig) ez Braziliaban nagyon mas.
Illetve meg egy brazil-török part ismerek, ok is inkabb Torokorszagot valasztottak letelepedesre, de nalunk ennek a dontesnek a szempontjait nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!