Mit gondoltok arról, hogy mostanában mennyire veszélyes Törökországba utazni nyaralás szempontjából?
Terrortámadás, és hasonló dolgok miatt kérdezem...
Melyik része nyugodtabb ebből a szempontból?
Semmivel nem veszelyesebb mint eddig barmikor!
En meg a helyedben ki is hasznalnam a lehetoseget ha kivancsi vagy az orszagra mert a butító media miatt az arak jelenleg a béka segge alatt 3 emelettel vannak.......
Azért biutaság azt állítani, hogy veszélytelen, ahogy Párizs így Isztambul is veszélyes.
Az, hogy fognak-e nyaralóhelyen robbantani senki nem tudja... Mivel isztambulban is rengeteg robbantás kimondottan túristákra irányult, így igen elképzelhetö, hogy nyaraló övezetben is lesz.
Èn tavaly Párizsban voltam, pedig tudom, hogy rendszeres terrortámadás van... De holnap egy autó is elüthet, vagy egy meteor a fejemre eshet.
Mi gyerekekkel nem választjuk idén Törökországot, mert ha még is történne valami kisgyereket nem akarjuk bármi ilyennek kitenni.
De ha csak mi felnöttek mennénk akkor nem gondolkodnék rajta...
Köszönöm mindenkinek a választ, aki eddig írt! Igazából tényleg bárhol meg lehet halni... Ahova mennék az Side tengerparti része. Ez picit messze van a nyüzsgéstől, talán nem olyan veszélyes.
Gondolkodtam még Alanya-n is, de ott nem sok minden van, illetve nem annyi, mint Side környékén. Antalya-t inkább nem közelíteném meg, mert az már közel van a fővároshoz. Persze még gondolkodom az utazáson, de most valóban olcsó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!