Törökországba utaznánk, hotel terén mire érdemes odafigyelni?
Törökországba utaznánk, viszont egy két dologgal nem vagyok tisztában.
Mi a különbség az ultra all inclusive és a sima all inclusive ellátás között?
Ér annyival többet, hogy az ultrát válasszuk?
5 csiilagos szállodát néztünk ki, ami nem kevés pénz.
Egy 3 csillagos szállodában is kaphatunk étel terén olyan színvonalú ellátást mint egy 5 csillagosban?
Hatalmas különbségek vannak a 3 és 5 csillagos hotelek között, de ha számít a pénz, egyetlen pillanatig ne habozz a döntésben hogy miért nem az 5 csillagos hotelt veszed ki.
Ugyanis alapvetően nem a hotelszobában fogjátok az időtöket tölteni, hanem a tengernél vagy kirándulással, és az all inclusive ellátás is inkább köldöknézegetés helyett jó.
Ezen azt értem, hogy ha jobban utána számolsz, mennyi pénzt hagysz ott egy ilyen ellátásért, azért annyiból már tisztességes helyeken ehetsz minden nap. Tudom, az nem annyira elegáns mint amikor a hotelben zabálod tele magadat, de a törököknek finom kajáik vannak egyébként is, és hangulatos éttermeik.
Az ultra all inclusive ellátást hívhatnák Sznob All Inclusivenak is, de azzal elriasztanák a célcsoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!