Szerintetek reálisak ezek az álmok?
Sziasztok! Igazából nem is arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol erről az egészről, mivel tudom jól, hogy megfogom valósítani a legnagyobb álmomat, inkább csak szeretném veletek megosztani, mert jelenleg senki nincs az életemben, akivel beszélhetnék erről.
Szóval rátérnék a lényegre.Sajnos nem volt túl szép gyerekkorom(családom miatt) és a mai napig úgyérzem, hogy a múltban történt eseményeket nem tudtam feldolgozni.A mai napig nem sok jó dolog történik velem az életben.Úgy érzem, hogy bármibe belekezdek, bárhogy próbálkozok semmi se jön össze és mindezért a családomat és a múltat okolom.Régóta tervezem már, hogy szakítok ezzel az életemmel és a világ másik végén kezdek újat.SZÓ SZERINT!A legnagyobb álmom, hogy eljussak a világ valamennyi káprázatos szigetére és, hogy valamelyiken le is telepedjek.Zanzibár,Bali, Bahamák vagy éppen a Kajmán szigetek.Eddig ez az álom annyira távolinak tűnt, viszont 2 hete elkezdtem melózni és szerencsére elég jól keresek így terveim szerint 4-5 éven belül meg is tudom valósítani az álmaimat.19 éves vagyok, tehát el tudom választani a képzeletet a valóságtól és úgy gondolom, hogy ezek a célok közel sem kivitelezhetetlenek.Ti mit gondoltok erről? Befolyásolni nem tudtok, de szívesen meghallgatnám a véleményeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!