Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek reálisak ezek az...

Szerintetek reálisak ezek az álmok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Igazából nem is arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol erről az egészről, mivel tudom jól, hogy megfogom valósítani a legnagyobb álmomat, inkább csak szeretném veletek megosztani, mert jelenleg senki nincs az életemben, akivel beszélhetnék erről.

Szóval rátérnék a lényegre.Sajnos nem volt túl szép gyerekkorom(családom miatt) és a mai napig úgyérzem, hogy a múltban történt eseményeket nem tudtam feldolgozni.A mai napig nem sok jó dolog történik velem az életben.Úgy érzem, hogy bármibe belekezdek, bárhogy próbálkozok semmi se jön össze és mindezért a családomat és a múltat okolom.Régóta tervezem már, hogy szakítok ezzel az életemmel és a világ másik végén kezdek újat.SZÓ SZERINT!A legnagyobb álmom, hogy eljussak a világ valamennyi káprázatos szigetére és, hogy valamelyiken le is telepedjek.Zanzibár,Bali, Bahamák vagy éppen a Kajmán szigetek.Eddig ez az álom annyira távolinak tűnt, viszont 2 hete elkezdtem melózni és szerencsére elég jól keresek így terveim szerint 4-5 éven belül meg is tudom valósítani az álmaimat.19 éves vagyok, tehát el tudom választani a képzeletet a valóságtól és úgy gondolom, hogy ezek a célok közel sem kivitelezhetetlenek.Ti mit gondoltok erről? Befolyásolni nem tudtok, de szívesen meghallgatnám a véleményeteket!

2023. júl. 10. 17:59
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Először is igen járok emberek közé, sőt abban is biztos vagyok, hogy többet mint te, ugyanis a munkám mellett még edzésekre is járok és csak nagyon keveset vagyok otthon(gyakorlatilag csak aludni járok haza).Körül vagyok véve öregekkel,fiatalokkal, szegényekkel, gazdagokkal(sajnos) nem.Megint csak nem állítottam, hogy mindent láttam ezt te találtad ki.Ahogy említetted 19 éves vagyok.Igen nincs sok élettapasztalatom koromból kifolyólag(persze nem csak ezen múlik), ugyanakkor megmerem kockáztatni, hogy sokkal érettebb és értelmesebb vagyok, mint a kortársaim nagyrésze.És ez nem nagyképűség mielőtt te vagy bárki más kiforgatná a szavakat, mert látom az itt divat.Nem iszok, nem drogozok, nem cigizek és nem járok el minden hétvégén bulizni, ellenben sokat álmodozok és tervezegetem a jövőmet és nem napról napra élek, mint a korombeliek nagyrésze.Ez olyan rossz?Vagy már ez is bűn? Tisztában vagyok vele, hogy bőven van még hova fejlődnöm, de elárulom, hogy nem csak nekem, hanem neked is meg az isten tudja hány milliárd embernek, aki ebben az elcseszett világban él.Mert MINDIG MINDENKINEK van hova fejlődni.Tervezgetek, álmodozok, amikor csak szabadidőm engedi foglalkozok az álmaimmal, leülök utánanézek, utánaolvasok és érveket sorakoztatok fel amelett, hogy miért lenne érdemes menni, vagy inkább maradni.Nem feltételezem az, hogy hazudsz arról, hogy kint éltél, mert miért tenném, ugyanakkor csodálkozom, hogy ezzel a cinikus, undorító, visszataszító stílussal egyáltalán az országhatárt hogyan léphetted át.De tudod mit legyen NEKED igazad!!!!!
2023. júl. 11. 20:52
 32/32 A kérdező kommentje:
*azt
2023. júl. 11. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!