Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek reálisak ezek az...

Szerintetek reálisak ezek az álmok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Igazából nem is arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol erről az egészről, mivel tudom jól, hogy megfogom valósítani a legnagyobb álmomat, inkább csak szeretném veletek megosztani, mert jelenleg senki nincs az életemben, akivel beszélhetnék erről.

Szóval rátérnék a lényegre.Sajnos nem volt túl szép gyerekkorom(családom miatt) és a mai napig úgyérzem, hogy a múltban történt eseményeket nem tudtam feldolgozni.A mai napig nem sok jó dolog történik velem az életben.Úgy érzem, hogy bármibe belekezdek, bárhogy próbálkozok semmi se jön össze és mindezért a családomat és a múltat okolom.Régóta tervezem már, hogy szakítok ezzel az életemmel és a világ másik végén kezdek újat.SZÓ SZERINT!A legnagyobb álmom, hogy eljussak a világ valamennyi káprázatos szigetére és, hogy valamelyiken le is telepedjek.Zanzibár,Bali, Bahamák vagy éppen a Kajmán szigetek.Eddig ez az álom annyira távolinak tűnt, viszont 2 hete elkezdtem melózni és szerencsére elég jól keresek így terveim szerint 4-5 éven belül meg is tudom valósítani az álmaimat.19 éves vagyok, tehát el tudom választani a képzeletet a valóságtól és úgy gondolom, hogy ezek a célok közel sem kivitelezhetetlenek.Ti mit gondoltok erről? Befolyásolni nem tudtok, de szívesen meghallgatnám a véleményeteket!

2023. júl. 10. 17:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlenül naiv vagy.

Gyanítható, hogy nem, hogy külföldön nem jártál, de még nem tetted ki a lábadat a városodból sem.

2023. júl. 10. 21:27
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
11. Szerintem nem gyanithato hanem biztos.
2023. júl. 10. 21:44
 13/32 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki szokták mondani.Most azért mert 50 éves korotokra is egy gyárban rohadtok és semmit se értetek el az életben, de még csak álmodozni se mertem az nem azt jelentik hogy másnak se jöhet össze😘
2023. júl. 10. 21:58
 14/32 A kérdező kommentje:
*mertetek
2023. júl. 10. 21:58
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
19 évesen a frontális lebenyed még javában fejlődik, ami a felelős döntésekert felel. Ez 25 éves korodig aktívan fejlődik. Amúgy 4 év alatt megismerheted álmaid szerelmét, aki pont nem akar balin élni. Meg még ezer dolog történhet és fog is, ennyi idő alatt. 31 vagyok, nekem közöm sincs a 19 éves kori álmaimhoz és a legtöbb barátom se azt csinálja, amit akkor állított, hogy fog. De ez nem baj, álmodozni jó dolog.
2023. júl. 10. 22:02
 16/32 anonim ***** válasza:
78%

13.

Eddig csak naivnak gondoltalak.

A legutóbbi írásod után már csak egy ócska lúzernek.

2023. júl. 10. 22:04
 17/32 A kérdező kommentje:
Erre csak azt tudom mondani, hogy meglátjuk mi lesz.Jelenleg nem tudom elképzelni azt, hogy lemondjak az álmaimról.Abban viszont egészen biztos vagyok most is és leszek 4 év múlva is, hogy nem lesz olyan nő az életemben, aki miatt az álmaimat feladnám.Ez fix.
2023. júl. 10. 22:06
 18/32 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os;Csak nem rátapintottam a lényegre?
2023. júl. 10. 22:06
 19/32 anonim ***** válasza:
70%

"Szerintem lennénk páran, akik ilyen gyönyörű helyeken nem foglalkoznánk azzal, hogy éppen milyenek az életkörülmények"

Tényleg, milyen igazad van, egy gyönyörű helyen sokkal jobb éhen halni, mint egy csúnya helyen

*Irónia OFF*

2023. júl. 10. 23:42
 20/32 A kérdező kommentje:
Ahjj istenem.Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem hajléktalanként szeretnék ott élni.Vagy te mindig csak a mondat első részét olvasod el?
2023. júl. 11. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!