Csak szerintem felesleges az utazás?
Figyelt kérdés
Mármint elmegyek valahova, látok sok gazdag embert 10 euro / órás fizetéssel, irigy leszek hogy ők ennyit keresnek, és pár nap múlva jövök vissza a nyomorba, csak már pár száz ezer nélkül2023. júl. 7. 16:15
1/13 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Miért nem mész olcsóbb helyekre?
2/13 anonim válasza:
10 eur / ora es azok a 'gazdagok'?
Na, futas kifele focizni vagy pancsolni, Jozsika!
3/13 A kérdező kommentje:
Igen mert Magyarorszagon nem keresnek ennyit
2023. júl. 7. 16:52
4/13 anonim válasza:
Hat, eurot tenyleg nem, mert ugye forintban kapunk fizetest.
Amugy meg: 10 eur/h az kb. 1600 eur/honap, az nagyon nem a 'gazdag' szint.
5/13 A kérdező kommentje:
10 eu az 3800 forint, ki keres annyit magyarországon? A felső 5%
2023. júl. 7. 17:11
7/13 anonim válasza:
Elég szomorú lennék, ha Magyarországon csak 10 ajrós órabérem lenne. Utazni meg jó, ráadásul kevés pénzből is lehet. Meg nem is muszáj az amúgy elég uncsi nyugati országokba menni.
8/13 anonim válasza:
Hát figyelj, nem mindenkinek való az utazás. Tökéletesen rendben van ha ezt nem szereted, viszont nincs mindenki így ezzel, például én sem. Én nem olyan helyekre megyek ahol más turisták is vannak, mert nem miattuk vagyok ott. Új ízeket akarok megkostólni, új kultúrákkal megismerkedni, ilyenek. Ezért sem gyakran járok hotelekbe, mert oda nagyon sokszor a pénzesek járnak. Backpacker hostelek vagy Couchsurfing. Csóró egyetemista vagyok, nekem sincs sok pénzem ezekre, pont ezért gyakran rá is vagyok ezekre kényszerülve. És sokakkal másokkal egyetemben, szerelmem lett ez a "hobby" és minden forintomat erre költöm. Túléltem már a Cairói nyomornegyedet, de amerikában pl fegyvert is tartottak már rám (valszeg csak rám ijeszteni akartak, de akkor is... elég ijesztő volt). Szóval én nem olyan helyekre megyek ahol pénzes emberek vannak, mert azok a legunalmasabbak, ha még szeretnél próbálkozni az utazással, akkor keress kevésbé ismert dolgokat, rejtett kincseket és nem mellesleg olyan dolgokat, amik érdekelnek téged! De ha nem kenyered az utazás, az is rendben van. Nem kell ugyan azt szeretnie mindenkinek.
9/13 anonim válasza:
Nekem 6 eur (netto!) az oraberem es en viszonylag jol keresek.
10/13 anonim válasza:
Hmmm... hova tuntek innen a kommentek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!