Érdemleges infot kérnék a London Pass Kártyárol! Nem olcso és nem szeretném feleslegesen megvenni. Tényleg ingyen belépő helyekre és utazási kombóba vett tömegközlekedésre is használhatò?
Én nem venném meg, mondom ezt úgy, hogy egyszer megvettem. Ha annyi mindent meg akarsz nézni, hogy megérje, akkor rohanás lesz az egész, ráadásul egy csomó olyat is megnézel, ami egyébként nem is érdekelne.
Londonban egy csomó ingyenes hely, ahol el lehet tölteni az időt.
Szerintem nem éri meg. Napi utazási jegy, plusz belépők oda, ami tényleg érdekel.
Ha nem akarsz egész nap egyik múzeumból a másikba rohanni (de még azok közül is csak a fizetősekbe), akkor véleményem szerint nem éri meg, mert nem tudod kihasználni.)
Rengeteget voltam Londonban. Általában szoktam ilyen kártyát venni, de előzetesen mindig számolok. Nekem a londonira mindig az jött ki, hogy - legalábbis nekem - nem éri meg.
Mi Parizsban voltunk a tavasszal és így döntöttünk a kártya mellett:
Össze írtuk, hogy az 5 nap alatt mit akarunk megnézni(ugye azt is nézni, hogy kB mennyi idönk van).
Ezt a lista mellé oda írtuk a belépö árakat(interneten fent van)
Megnéztük mennyibe kerül a tömegközlekedés, és mennyibe a Paris Pass kártya.
Nekünk megérte, habár egy kB 20-50€ val jött ki olcsobbra, de nem kellett sehol Sem sorba állni, és mindig ott Volt a tömegközlekedéshez a jegyünk is.
Mérlegeld ahogy fentebb leírd, hogy nektek megéri-e.
Meglehet Mo-n venni?
Mert a Paris pass kártyát(két cégnek van), csak Parisban lehetett meg venni, vagy elöre megrendelve kiküldték nekünk Németországba. De itt németországban nem lehetett kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!