Mit tegyek, ha felesleges jegyem / bérletem van?
Mit csináljak akkor, ha 2 bérletet vettünk? Tehát én is vettem egyet magamnak, meg anyukám is.
És a családból nem tudjuk odaadni senkinek, mivel aki tömegközlekedést használ, annak már van sajátja.
Esetleg valamilyen díj ellenében visszaveszik, vagy el tudnám adni valahol? Bármilyen ötlet érdekel.
Válaszotokat köszönöm! 18/F
250 Ft kezelési költséggel visszaváltják az érvényesség kezdete előtt a Malomparkban lévő ügyfélszolgálati irodán: [link]
Mivel Debrecenről van szó, ahol még hagyomásnyos (1-jétől köv. hó 5-éig érvéynes) havi bérletről van szó, így gondolom augusztusi a bérlet, tehát még van 2 napod visszaváltani. Utána 15-éig már csak a félárat adják vissza.
Köszönöm a válaszotokat!
-Debrecenről lenne szó-
-Bocsi, hogy nem a DKV ügyfélszolgálatát hívom, de ha jól tudom erre való ez az oldal is.
-Utolsónak köszönöm.
Viszont lenne itt még 1 bökkenő, és hát nem szeretnék leégni, ezért megkérdezem.:
-Ha számlát is kértem róla, és most nincs nálam, akkor is visszaváltják? Mivel valamit írtak a bérletem hátuljára, (gondolom ez a számla azonosítója).
Az ilyennél számla nélkül is visszaadják a bérlet árát.
Vagy csak ha fénymásolat van a számláról, az is jó?
Hát már eladtam valakinek teljes áron.
De azért a kérdés még áll, hátha ezzel másoknak is tudunk segíteni, kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!