Első utazás babával. Miket pakoltatok, mi volt felesleges? Mi hiányzott?
Hétvégén elutazunk picit pihenni családilag, 5 hetes a babánk.
Egyelőre úgy érzem, legszívesebben bepakolnám az egész babasarkot úgy, ahogy van a kocsiba... :D
Próbáltam összeírni, miket használunk napi szinten, mikre van szüksége, de elég káoszos még a helyzet. Ezért szeretném a segítségeteket kérni, ti hogyan pakoltok utazásokra, hogyan szelektáltok mi kell, mi nem?
Autóval megyünk, így lényegében súlyhatár nincsen, pakolhatok szabadon.
Kérlek.
ruha (body, rugdalózó, meleg ruha sétához, sapka)
fürdetős cucc (törölköző, mosdókenőcs vagy amit használtok, mosdókesztyű, esetleg babakád vagy egy lavór)
pelenkázáshoz pelenka, popsitörlő, krém, pelenkázó alátét (én sima tetrapelenkán csináltam)
szoptatáshoz nekünk kellett bimbóvédő és sok tetra büfiztetéshez, kislámpa éjszakára, melltartó betét neked
alváshoz kistakaró, hálózsák, cumi, összecsukható kiságy, ha melletted alszik, vízhatlan lepedő
babakocsi vagy hordozó
babarádió, esetleg légzésfigyelő
iratok, gyógyszerek, orrszívó, körömolló
Hagytam ki valamit?
Hát én sosem toltam túl.
Anyatejes volt.
2 rongypelus, ruha, pelenka, popsitörlő, gyógyszer. Babakocsi.
Nálunk utazóágy+matrac ha ott nincs, légzésfigyelő, babakocsi, hordozókendő.
Pelenka, törlőkendő, popsikrém, pelenkázó alátét, fürdetőkrém, lázmérő, vízhőmérő, lázcsillapító, orrszívó, körömcsipesz, körömreszelő, hajkefe, hajgumi, 1-2 kedvenc jaték, játszószőnyeg vagy egy pléd.
Törölköző, textilpelus, ruhák, pizsama.
Útlevél, iratok, magamnak szoptatós tea, melltartóbetét.
Ezeket vittem, mindet használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!