Autózás babával? Kérlek adjátok tanácsot!
6 hónapos a babánk,szenvedés neki (és ezáltal nekünk is) minden autóút. Születése óta ilyen, de reméltem, hogy ez változni fog. Ha változott is, csak rosszabb lett. Egyszerűen nincs el az autóban. Hátul ülök mellette, és már mindenhova egy szatyor játékkal megyünk, hogy mindig tudjak valamit a kezébe adni, ami leköti. De így sem igazán megy. Konkrétan a város egyik feléből a másikba nem jutunk el kiakadás és sírás nélkül.
Hosszabb távról már nem is álmodunk.
Nálunk 1évig tartott ez, volt, hogy öklendezett a sírástól egy 20perces út alatt.
Hiszem, hogy az idő a kulcs. Mostanra azért egész sokat kibír.
Én ha hosszabb útra megyünk mindig kiveszem az ülésből.
Órákig képes üvölteni és semmi nem segít. Se játék, se zene se semmi
Úgyhogy ha szabályos ha nem én kiveszem az ülésből és az én ölemben nézelődik, játszik
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Szoktuk mi is, hogy félre állunk és picit kiveszem, míg megnyugszik, aztán vissza. Menet közben nem merem, annyi balesetről hallani, én ennél félősebb vagyok ilyen szempontból.
Az ülés jelenleg háttal van, ha már tud stabilan ülni, akkor megfordítjuk, remélem az használ.
Nem cumizik, egyáltalán nem fogadja el, pedig van neki vagy 4 fajta. Az elején próbáltuk őket, mindig kiköpte. Most így fél évesen már nem is erőltetem, ha eddig nem szerette.
Lehet hányingere van a kocsiban. Énis ilyen voltam nagyon sokáig, és sokszor most is ha nem látok ki.
A megoldás hogy lásson ki, vagy daedalon kúp /tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!