Kisfiam enyhén ferdén(jobbra) tartja a fejét, van itt olyan, aki tud valami tanácsot írni?
Én is enyhén jobbra döntöm a fejem. Nem feltűnő, de én érzem. Szintén vákuummal születtem.
Soha semmi hátrányom nem származott belőle.
Ne ijedj meg ettől. A lányomnál is volt ilyen. Én is csak a fotókon vettem észre először.
5 alkalom Dévény torna kellett és tökéletesen helyre jött. Azt mondta a gyógytornász, hogy nagyon sok babánál előfordul. Nálunk azért kellett a torna, mert csak az egyik irányba forgott. Van, akinek nem is kell, mert ahogy elkezd forogni, meg egyre ügyesebben mozog, kimozogja magának.
Én még várnék.
Nincs nagy baj, de én elvinném magánúton gyógytornászhoz, és megkérném, hogy mutassa meg, hogyan kell szakszerűen tornáztatni, rányújtani a feszesebb oldalra.
Ugyanis 1 hónap alatt elég sokat tud nőni egy baba, és ha nincs jól kitornáztatva, akkor a növekedéssel együtt a kicsit feszes oldal könnyen feszesebbé válhat, amit már nehezebb lesz kitornáztatni, illetve Neki is kellemetlenebb lesz.
Most még könnyen, játszadozva meg lehet ezt tenni, úgy, hogy Neki sem okoz kellemetlenséget, max. kényelmetlenséget; de ehhez szakszerűen kell csinálni, amit nem lehet pár mondatból megtanulni. Sok gyógytornász házhoz is kimegy akár a jelen helyzetben, utána meg már te is tudod majd csinálni.
Nekem fogóval született a babám, és ferdén balra tartotta a fejét sokáig, egyik oldala tök lapos volt.
Kaptunk beutalót gyogytornára, de a vírus miatt 8 hósan jutottunk be hozzá! (4 hónaposan voltunk a neurologián , onnan küldtek gyogytornára)
Lenyeg, hogy mire a gyogytornát elkezdtük, már magától megszűnt a problema, a lapos feje is kezdett már visszakerekedni.
Nem vettem ilyen párnát, meg semmi, amint elkezdett forogni, magától “kitornázta”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!