6 hetes baba nyugtalan,nappal nem alszik csak sír?Miért nem tud el aludni?Normális? Adjatok valami tanácsot.
Nappal semmit nem alszik,max 5 perc aztis az ölömben fél óra ringatás után.Reggel 8tól ébredt fel,még most is fent van,peddig már este fél 11.
El van 20percet sírás nélkül,a többit végig orítsa,eszik rendesen minden 2.5-3 órába.
Ha el alszik ölbe pár perc után fel ébred és vagy fel sír vagy meg ugrik mint aki megijedt,volt hogy aludt 5 percet(tátott szájjal volt gondoltam na most kidőlt)megpróbáltam le tenni a kiságyba egyből felkelt és kezdtük előről.
Éjjel alszik 8órát kettőben elosztva.
Hulla vagyok,be szakad a hátam és el vagyok keseredve teljesen,4napja ez megy,az előtt éjjel nem aludt.
Sajnos a babák nem olvassák a könyveket, hogy enni és aludni kéne. 6 hetesen van egy növekedési ugrás így általában ilyenkor többet esznek és nyűgösebbek. Próbáld máshogy, kösd magadra, babakocsi, hagyd magadon aludni.
Az én fiam az első 3 hónapot rajtam töltötte. Nem mondom, hogy minden pillanatát élveztem mert kb már belegyógyultam a fotelbe, szétszakadt a hátam. De csak így tudott aludni, mert olyan hasfájós volt. Az ébren töltött idejét ő is nagyrészt sírással töltötte, mert fájt a hasa és semmi nem segített, csak az idő. De nem marad így ne aggódj. Attól, hogy most magadra kötöd, vagy hagyod simán magadon aludni még nem fog 3 évesen is rajtad aludni. Minden időszak elmúlik. Próbálkozz különböző módszerekkel.
Ahogy a 2-es írja. Ebben a melegben lehet gyakrabban is éhes vagy szomjas, nem derül ki hogy anyatejes-e, de ha igen, próbáld gyakrabban szoptatni.
Nálunk is a hordozás segített, amikor ilyen síros, nyugtalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!