Autózás babával? Kérlek adjátok tanácsot!
6 hónapos a babánk,szenvedés neki (és ezáltal nekünk is) minden autóút. Születése óta ilyen, de reméltem, hogy ez változni fog. Ha változott is, csak rosszabb lett. Egyszerűen nincs el az autóban. Hátul ülök mellette, és már mindenhova egy szatyor játékkal megyünk, hogy mindig tudjak valamit a kezébe adni, ami leköti. De így sem igazán megy. Konkrétan a város egyik feléből a másikba nem jutunk el kiakadás és sírás nélkül.
Hosszabb távról már nem is álmodunk.
4. Az komoly. És ha balesetetek lesz? Megéri? Ne haragudj, nem akarok ítélkezni, az enyém is üvölt, de inkább üvöltsön mint, hogy tragédia történjen. És így nálatok akkor is az lesz ha 30-al mentek.
Kérdező, ha nálunk nagyon megy a sikítás én kapcsolok neki a youtubeon valamit. Próbálok olyat találni ami nem agyzsibbasztó. Itthon ő se nézi, de a szükség nagy úr :D
Az én kisfiam imádott autózni kB 6 hónapos koráig.
Amióta tud mászni egyszerű nem akar egyhelyben maradni.
És az sem segít hogy ültetve előre nézve utazik mert csak feszíti magát hogy kiakar szállni és ordít.
Úgy hogy én is kiszoktam venni az ülésből egy időre az ölembe vagy magam mellé ha hosszabb útra megyünk
Nem tudtok kölcsönkérni vagy kölcsönözni egy más típusú gyerekülést? Lehet az a baj hogy kényelmetlen amiben van, egy próbát megér. Vagy rakd a másik oldalra az ülést, hátha valami apróság zavarja.
Semmiképpen ne vedd ki menet közben, menetirány szerint meg legalább másfél éves koráig ne utazzon, nem bírná a nyaka az esetleges ütközést. Ezerszer inkább kapcsolj neki mesét, zenét, az nem veszélyezteti az életet. (Tudom, ez sem annyira jó, de kocsiban jobb mintha ordítana)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!