Kinek mi vált be, hogy jobban bírja a gyerek az autózást?
alvás időben kell elindulni
mi kizárólag akkor megyünk, mert a mi lányunk hanyni is szokott
Nálunk csak az idő segített. Kb 15-16 hónapos korában már egyedül is tudtam vele menni. Addig mellette ültem hátul.
Sokan mondják hogy amikor menetiránnyal szembeni ülést kapott jobb lett. Én nem áldoztam be a biztonságát. 25 hónapos és még mindig menetiránnyal háttal utazik mert tudom hogy így nagyobb biztonságban van. Nézelődni így is tud.
Nézelődni így is tud.
MIT??? az elötte lévö ülést????
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR39lQRWobFS2Ysb8zwXH..
Aki szerint ugyanolyan biztonságos előrefelé is utazni... sajnos hasznosat nem tudok mondani kérdező, 1 éves a lányom, ugyanebben a cipőben járunk, követem a kérdést... amióta gyerekülést vettünk, azóta amúgy jobb a helyzet, pedig Maxicosi Cabriofix autóshordozónk volt, nem egy gagyi, úgy látszik az ülés mégis kényelmesebb.
Nálunk csak az idő segített. Nagyon nem bírta az utazást, most is még csak rövidebb távon. Hiába ültem vele hátul, énekeltem neki, lapozgattunk könyvet, simogattam, fogtam a kezét, néztünk mesét (mea culpa), csak üvöltött torkaszakadtából nagyjából 12-14 hónapos koráig. Nem változtatott ezen a gyerekülésre váltás, az előre-hátra fordulás, semmi. Most 20 hónapos, rövid távon jól bírja, kb fél órás a limit, ha jó kedve van akkor talán van 1 óra is. Hosszú távra éjszaka megyünk, amikor alszik.
Én abban reménykedek, hogy ha kicsit nagyobb lesz, és el tudja mondani, pontosan mi zavarja, akkor könnyebb lesz. Nekem van sejtésem, hogy nem bírja a biztonsági övet, mert amúgy nagyon nem szeret lekötözve lenni, de hát ez autózás közben nem opcionális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!