Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Polgáron az M3 Outlet-nél ott...

Polgáron az M3 Outlet-nél ott lehet hagyni az autót három napra?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Utazni szeretnék utazási irodával, és busszal mennénk. A busz ott venne fel engem, de én nem helyi vagyok, hanem falusi. Arra gondoltam, hogy kimennèk autóval, és ott hagynàm, de nem tudom mennyire szabályos ez. Van-e esetleg valami időkorlàt, vagy ilyesmi, vagy egy idő után elvontatnak/mert hallottam ilyet is/. Gondoltam a taxira is, de olyan putri környéken lakom, hogy a taxi nem jön ki/Sajnos nem hazudok, tényleg így van. Folyamatban van az, hogy elköltözzünk, de ez van addig/. A buszközlekedès katasztrófa. Este 8 körül érne Polgárra az utolsó busz, és éjfélig ott kéne állnom, mire jön értem az utazási iroda busza.

Az én autòmat meg nem tudja senki visszavinni a házunkhoz, mert nincs senkinek jogosítványa rajtam kívül a közeli családi körben. Még barátom sincs, akit megkérhetnèk erre, mert mindenki elfoglalt, és nem segítenek.

Tehát marad az, hogy valahol Polgáron lerakom az autót, de olyan hely kéne, ahol nem törik fel, mert nálunk a faluban kb egy hete törtek fel egy autót, hogy az akkumulátort kilopjàk belőle. Szóval előfordul ez a jelenség még 2023-ban is sajna.

Szóval a kérdésem: Nyugodt szívvel ott hagyhatom három napra az M3 Outlet-nèl, vagy ha nem, akkor melyik parkolòt javasoljàtok, ahol nem szólnak ezért, és biztonságos is? Nem nagyon ismerem Polgárt. A buszállomàst tudom hol van, meg egy párszor voltam az Outlet-ben, de ennyi. Ha a belvárosban vennének fel, akkor könnyebb dolgom lenne tudom, de nem én döntöm el, hogy hol vegyenek fel pontosan.

2023. máj. 5. 06:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Mennék*
2023. máj. 5. 06:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Nos nem tudom, hogy az outletnél ott tudod-e hagyni a verdát, de ha minden kötél szakad keress fel egy reptéri parkoló céget Vecsésen mondjuk, ahol otthagyhatod a kocsit és a transzfert is meg tudják oldani, de azt meg kell beszélni velük. A Nemzeti Reptéri Parkolót nagyon jó szívvel ajánlom neked, nagyon jó fejek.

[link]

2023. máj. 5. 14:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, kedves vagy, de nem transzferről van szó, és nem is repülővel mennék, hanem az utazási iroda saját buszàval utaznánk a kijelölt országba.
2023. máj. 5. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Kulcs hol lesz? Egyszerűbb lenne.
2023. máj. 5. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt kéne megnézni, hogy ennek az outletnek a parkolójában nincs e kitéve tábla, hogy “magán terület” vagy “csak a vásárlóknak” ilyesmik, mert ha van akkor nem kizárt, hogy elvontatják. És, ha Polgáron tennéd le valahol az autót, és onnan taxiznál a találkozó helyre?
2023. máj. 5. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Közben találtam megoldást.

Fel tudnak engem venni Miskolcon is, így le tudom tenni Miskolc mellett az egyik településen az autómat egy rokonomnàl, onnan pedig 30 percenként indul busz be Miskolcra. Így a Búzàtòl már csak ki kell gyalogolni oda, ahol felvesznek. Csak maximum várnom kellesz valamennyit, mert éjszaka fognak jönni értem, és olyan későn már nincs busz, de nem baj. Remélhetőleg jó idő lesz, meg úgysem viszek sok cuccot.

2023. máj. 14. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!