Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hosszú repülőútra tippek ha...

Hosszú repülőútra tippek ha nem tudok aludni?

Figyelt kérdés

Utazás közben nem tudok elaludni, viszont alapból meglehetősen fáradékony vagyok, szintén igaz, hogy nem bírok sokáig talpalni.

Auszttáliába utazom, hallottam pár rémtörténetet, hogy elaludtak a reptéren és lekésték a járatot.

25-30h az út

2023. febr. 14. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Dormicum
2023. febr. 14. 08:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Erős altató, mi? Aztán raboljanak is ki közben.

Köszi de nem.

2023. febr. 14. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, aztán egy 6 órás repülőút után a következő 11 óráson valahogy mégis tudtam aludni. A lényeg az, hogy ne a reptéren aludj, mert akkor valóban lekésheted a járatod. Egyébként meg kávé és energiaital ha nagyon nem szeretnél aludni, de én a helyedben megpróbálnám a repülőn.
2023. febr. 14. 08:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Kávé+energy drink semmit nem csinál nálam:)
2023. febr. 14. 08:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A repulon nem fognak kirabolni, es nem annyira eros.
2023. febr. 14. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Az érkezés miatt aggodnek inkább. Hiressen kegyetlen a helyzet az ottani reptéren.Ha csak valaki at akar menni a másik terminalra csak az 50$. A kiszállás órákig tart. 90%-a sírás gorcsot kap. Az ország más szektoraiba is hasonló a helyzet. Jelenleg se oda se onnan nem mer utazni senki.
2023. febr. 14. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Xanax
2023. febr. 14. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Reménytelen. Én sem tudok sajnos aludni pár percnél többet. Valaki meg végigalussza. (Ők ülnek a folyosó melletti üléseken.)
2023. febr. 16. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindíg megkérdezem a checkin pultost, hogy tele lesz-e a gép. Es, hogy lehetőség szeint tegyen oda, ahol nem igen lesz más. Illetve a stewardessek is volt már hogy invitálták hátra, mert van több üres hely. Van, amikor magam nézek szét.
2023. febr. 16. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!