Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Repültetek már gyerekkel...

Repültetek már gyerekkel hosszú úton? Milyen tippjeitek lennének egy anyukának 2 gyerekkel hosszú repülőútra?

Figyelt kérdés
Egy ovissal és egy kisiskolással való utazáshoz és 25-30 órás útról van szó, szóval minden tippnek, tapasztalatnak örülök!

2022. jún. 6. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Az átszállások miatt nagyon nehéz lesz :(
2022. jún. 6. 23:29
 2/13 A kérdező kommentje:

Erre nem is gondoltam. Miért az átszállás lesz a neheze?

Valamiért arra gondoltam, hogy a hosszú órák egy szék körül lesz a kihívás része. Mesélsz kicsit, mire gondolsz?

2022. jún. 6. 23:31
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Tapasztalatot írtam.

Épp az út végére álmosodtak, aludtak el (addig csendben játszottak mesét néztek), úgy kellett felrázni amíg átszállunk. Aztán a nagy jövés-menés és hangzavar miatt ott a kapunál a váróban már nem tudtak visszaaludni (rá tett egy lapáttal, az időeltoltódás, ugyanis itt már nappal volt), akkor kezdődött a hiszti, sírás, tiszta nyűgösek voltak.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy nálatok így lesz.

2022. jún. 6. 23:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Jaj, sajnálom, ez tényleg nem jött ki jól nektek! Köszi, hogy meséltél!
2022. jún. 6. 23:36
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Gondold át.

Cipeled a bőröndöket, táskàkat, a két gyereket, útleveleket, jegyeket, hatalmas tömeg...

Volt szerencsém utazni gyerekkel repülőn, igazi csapás volt.

Vonyított össze vissza, hisztizett, kiabált, unatkozott.

2,5 órán keresztül hallgatta 200 másik ember.

Ne mondjam milyen volt a hangulat a gépen...

2022. jún. 6. 23:42
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Szegény utasok :-(
2022. jún. 7. 06:06
 7/13 anonim ***** válasza:
23%

Jaj kezdődhet a szegény utasok. Minket meg a részeg, büdös, krákogó, köhögő, izzadó, okoskodó utasok zavarnak mégis el kell viselni őket. Még soha de soha nem zavart engem kisgyerek a repülőn, pedig rengeteget utazok, mindig a hisztiző felnőttekkel van probléma.

Kérdező, tablet és sok sok nasi. Ne most szabályozd a képernyő időt. Legyen nálatok kispárna, pléd és mindenképpen üljetek be enni valahova átszállásnál. Amúgy kitartás, nem lesz könnyű, mert felnőtt embert is megvisel ennyi utazás, de azért ki fogják bírni.

2022. jún. 7. 08:33
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
En simán repülni fogok a fiammal fél éves koraban de szerintem 25,30 óra még egy felnottnek is rengeteg nemhogy kisiskolasnak meg ovisnak..
2022. jún. 7. 09:38
 9/13 A kérdező kommentje:

A véleményeiteket elolvastam, köszönöm. Ezek is vélemények. Nem nyaralni megyünk, így a "gondold át" és a "szegény utasok" részekkel nem tudok mit kezdeni, de értem.

Továbbra is tippeket érdekelnének olyan szülőktől, akik megtettek már ekkora utat gyerekkel, hogy mi az, ami bevált és mi kevésbé.

2022. jún. 7. 23:56
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es: köszönöm a tippet, sok nasi és sok képernyő idő nem ütött vissza a végén nyűgösségben? Azt figyeltem meg, hogy 1-2 óráig még oké a képernyő, de mintha utána türelmetlenebbek lennének, mintha elfáradnának tőle.

Milyen utasosztályon utaztatok, vagy utaznátok, ha választhatnátok?

Megéri gyerekkel a magasabb osztály vagy tök mindegy, nem lesz könnyebb?

2022. jún. 7. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!