Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Repültetek már gyerekkel...

Repültetek már gyerekkel hosszú úton? Milyen tippjeitek lennének egy anyukának 2 gyerekkel hosszú repülőútra?

Figyelt kérdés
Egy ovissal és egy kisiskolással való utazáshoz és 25-30 órás útról van szó, szóval minden tippnek, tapasztalatnak örülök!

2022. jún. 6. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Tapasztalataim alapján a hosszútávra repülő nagy gépeken szokott akadni üres üléssor (tehát mind3 ülés egymás mellett üres)

Tudnod kell, hogy miután bezárták a gép ajtaját, bárhova átülhettek ahol van hely, nem is kell szólni a személyzetnek.

Ha találtok egy ilyet akkor menjetek nyugodtan, fektesd le oda az egyik gyereket, jobban elalszik mint ülve.

2022. jún. 8. 00:46
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
7es, nem tudom te milyen elmaradott országba szoktál repülni, de én még egyszer sem találkoztam büdös, krákogó balhés utassal. Viszont nem egyszer szirénázott már órákig gyerek a gépen, mindenki ideges és feszült volt, legszívesebben menet közben dobták volna ki tönkretette mindenki utazását.
2022. jún. 8. 05:38
 13/13 anonim ***** válasza:
42%

12. Van ez az Európa nevű kontinens. Na ott rendre előfordul. Igaz, biztos neked kicsit elmaradott, nem minden érhet fel a te nagyságodhoz. Amúgy pont nem releváns, hogy mit károgsz mert lehet gyerekkel repülni és továbbra is fogunk.

Kérdező, őszintén nem ütött vissza, bár 30 óráson nem voltam még, csak közepesen hosszún. Ha lehet inkább aludjanak persze, de szerintem nem egy ilyen úton van ideje a korlátozásnak. De vigyetek könyvet, kártyát, logikai játékot, könyvet. Nasi meg lehet vegyesen egészségesebb is, az a lényeg, hogy a rágcsálás általában lefoglalja őket :D a magasabb osztály, pedig persze mindig kényelmesebb, de két kicsivel benne van a pakliban bőven, hogy az is szívás lesz.

2022. jún. 8. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!