Pünkösdi hosszú hétvégén milyen programotok van?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 13:24
2/8 anonim válasza:
Semmi, itthon vagyunk. Mivel éppen szigetelik, a házat nagyon el sem megyünk itthonról.
3/8 anonim válasza:
Holnap, ha olyan idő lesz, elmegyünk strandolni napközben, estére meg itthon pihizünk.
Vasárnapra semmi extra, marad a szokásos ebéd a nagyinál és délután itthoni pihi, valószínűleg azért kimegyünk a játszótérre levezetni a feles energiákat :D
Hétfőn meg barátokkal jövünk össze grillezni, iszogatni.
4/8 anonim válasza:
Mivel bekaptunk egy hányós vírust, a hétvégére a cél az, hogy mindenki meggyógyuljon, és az összehányt ágyneműk, pizsamák ki legyenek mosva.
Ha vasárnap délutánra már mindenki jól lesz, hétfőn lehet egy kicsit játszótérre menni, biciklizgetni. Ennél vérmesebb célokat nem tűzünk ki magunknak. :-)
5/8 anonim válasza:
Balatonra megyünk 3 napra, remélem szép idő lesz.
6/8 anonim válasza:
A nagyobbikam osztálykiránduláson van, a kicsivel holnap kimegyunk a múlt héten elmaradt városi gyereknapi rendezvényre, most lesz megtartva. Más terv nincs, én végre pihenni szeretnék, mert az elmúlt két hónapban állandóan rohanni kellett valahová, munka is rengeteg volt, szóval ha csak nem kergetnek, én sehova nem megyek két napig.
7/8 anonim válasza:
En a szuleimmel toltottem volna. Egy honapja vartuk oket,de autobalesetet szenvedtek az uton es korhaz a lett vege es totalkaros auto. 😥
8/8 anonim válasza:
Vasárnapra semmi extra, kimegyünk valami nagyobb játszótérre, hétfőn viszont barátokkal grillezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!