Anyukák! Milyen hosszú hajatok van? Hányszor mossátok egy héten? Szülés előtt milyen hosszú volt? Hogy hordjátok? Sokat hullik a hajatok?
A fenekem alá érő hosszú hajam van. Egy héten 2x mosom meg, nyáron gyakrabban az izzadtság miatt.
Szülés előtt mindig a derekamig ért, kétszer volt levágatva (hála a fodrászomnak, akinek megmondtam, hogy 5 centit szeretnék a végéből, erre levágott 50-et).
Általában lófarokban. Mielőtt megszólnátok: szülés előtt is összefogva hordtam a hajam, ritkán engedem ki.
Nem hullik, de hullott. Nekem alapból vastag hajam van. Terhes voltam és nyáron levéknyíttattam a hajam, mert nagyon izzadtam tőle. Bár ne tettem volna! Több mint a fele kihullott.
Hosszú hajam van, mindig is az volt.
Első szüléskor èpp picit rövidebb volt, váll alatt 10 cm-rel.
Most derekamig èr, a 2. Gyerek 2 éves.
Hullás: 2-3 hónapot hullott nagyon mind2 szülés alatt, de terhesség alatt kb 1 szál sem.
Hajmosás:
Terhességek előtt heti 2 mosás.
Terhesség alatt egy picit sem zsírosodott, hetente mostam, mert azétt a piszok csak bennevolt, ha nem is látszik.
Most épp megint hullik, és zsírosodik fázisból jövök ki,de egy nagyobb fogyáson (20-on kg vagyok túl)
Heti 2 mosás van..
Szülés előtt fenékig érő hajam volt, levágattam vállig érőre mert tudtam hogy nem tudok vele majd annyit foglalkozni. Csakis a praktikusság miatt.
Szülés után általában egyszer mosom egy héten, ritkán kétszer. Kb 3hónapig hullott durván (3-6hónapos koráig) azóta átlagos mennyiség.
Most vissza akarom növeszteni mert mindig is a hosszú hajat szerettem, bár mióta megvan a baba csak fel van csatolva, leengedve csak pár kép erejéig volt.
Nekem nagyon sok hajam van, ezért hátul fel van nyírva, mert nyáron meghalok, olyan melegem van tőle. Amúgy kb vállig ér, és általában begöndörítem. Szeretem, egyszerű kezelni, illetve nekem heti 1x elég mosni, nyáron többször szoktam.
Szülés után nem tűnt fel, hogy extrábba hullana, vagy sokkal kevesebb lenne.
Derékig érő hajam van, a terhesség alatt nőtt meg, előtte vállig/lapockáig érő volt, és mindig is meg akartam növeszteni, de valahogy sose jött össze. Szerintem a terhesvitaminok segítettek a dolgon.
Nem hullik, csak normál mértékben. Heti 2x mosom. Kontyba kötve van itthon, ha megyek valahová, akkor vagy kiengedve, vagy valami egyszerűbb frizurában viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!