Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Milyen hosszú hajatok...

Anyukák! Milyen hosszú hajatok van? Hányszor mossátok egy héten? Szülés előtt milyen hosszú volt? Hogy hordjátok? Sokat hullik a hajatok?

Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 13:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanolyan hosszú, mint szülés előtt, hátközépig ér. Heti 2-3x mosom. 99%ban összefogva hordom, de előtte is sokat volt lófarokban, fogorvos vagyok, össze kell kötnöm.

Nem volt vészes a hajhullás, inkább csak az elmaradt őszi pótolta be magát szülés után 2-3 hónappal.

Amúgy épp fodrásznál ülök :D

2021. dec. 28. 16:08
 22/26 anonim ***** válasza:
Lapockám aljáig ér most is és korábban is. Amikor dolgozni jártam akkor hetente 2x biztosan megmostam. Most, hogy itthon vagyok a gyerekkel úgy mosom ahogy kedvem tartja. Van olyan, hogy hetente 3x is megmosom és van olyan is, hogy csak egyszer. Néha vizesen befonom vagy csak simán hagyom megszáradni, mert amúgy enyhén hullámos a hajam. De gyakran vasalom is. Általában kiengedve hordom, befonva, copfban vagy gyeskontyban. Ezek a leggyakrabbak. Szoktam hajkészítős videókat nézni de általában nekem nem lesz olyan, mint a videóban úgyhogy marad a copf 😅😅😅
2021. dec. 28. 16:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Derèkig erő, hullàmos. Semmi nem vàltozott a gyerek miatt, eddig is heti 1x mostam.
2021. dec. 28. 17:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a nagyfiam született, teljesen rövid volt éppen. Utána kezdtem noveszteni. Sok évvel később született az öccse, akkor félhosszú volt. Azóta volt már mindenféle hossz és fazon. Most 6 éves a kicsi, és szerintem még soha nem volt olyan hosszú a hajam, mint most, derékig ér. Viszont kb egy éve daueroltatva van, mert már annyira zsírosodott, hogy naponta kellett mosni, így viszont heti egyszer elég, és álom szép a hajam, végre tudom kibontva hordani. Kicsit több figyelmet igényel, hogy tényleg szépek legyenek a tincsek, de nekem nagyon megérte.
2021. dec. 28. 18:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Fenekig ero volt, de a sok festes adott neki az evek soran, es kb mint a gumi olyan lett a terhesseg alatt. Nagy pocakkal gyuloltem vele foglalkozni, es tudtam h gyerek mellett se lesz maskent. Vallig ero lett, kb 25 hetesen. Aztan ujra nott lapocka aljaig, ekkor verszemet kaptam a rovid hajra, ki is probaltam. Azota ujra lassan lapockaig er, mar nem szeretnem tobbet rovidre vagatni, ujra szeretnek hosszut. Most jon teso, mire nagyobb lesz ujra szep hosszu lesz a hajam.

En sose voltam hive az allando hajmosasnak, max ha nyaron izzadtam. Telen elofordul, hogy 2 hetente mosok hajat. Viszont akkor 1 hetig tuti kontyban van. Az atlag azert 8-9 nap max.

Rengeteg hajam van, es 1 hetig kb semmit nem zsirosodik. Szerencses vagyok. Ha usznek a zsirban biztosan nem huznam 8-9napig a hajmosast.

2021. dec. 28. 21:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Általában lapockáig érő hajam szokott lenni, gyerekek előtt is így volt, utána is legtöbbször. Frissen mosva kiengedve, de gyorsan zsírosodik sajnos, úgyhogy ez nekem max 2 nap, aztán összefogva vagy konty 1-2 nap, és moshatom újra. Szülések után sok hullott, de hamar helyreállt. Most vágattam egy bob fazont, mert baromi sok kihullott, és egyszerűen úgy néztem ki mintha megtépáztak volna. Nem szültem mostanában, vitaminhiány és hiányos táplálkozás volt az oka. Ezzel a fazonnal normálisan nézek ki addig is, míg újra lesz olyan mennyiségű hajam, amit érdemes megnöveszteni.
2021. dec. 28. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!