Anyukák! Milyen hosszú hajatok van? Hányszor mossátok egy héten? Szülés előtt milyen hosszú volt? Hogy hordjátok? Sokat hullik a hajatok?
Váll alá érő, hosszú.
En heti 2x mosom.
Általában össze van fogva, mert 3 hónapos a lányom és imádja tépni. Nem hullik, pedig 2 és fél eve fiamnál igy 3honappal szülés után már kopadz foltjaim is voltak.
5. Vagyok
Màrmint szülés után😅
Nem alatta hullott
(Szülés utáni 4-6 hónap közt)
Egyèbként èn mindenhogy hordom
Copf
Fonàs
Konty
Leengedve
Csak eltűzve..
Leggyakrabban copfban van, régen eltűzve volt inkàbb.
Évente vágatok belőle 15-20 cm-t
De ennél többet nő vissza.
A fodrász mindig àmul milyen gyorsan nő.
5.
Nekem a terhesség előtt egy évvel lett rövidebb bob fazonú hajam, a fenekem alá ért a hossza.
Semmi köze nem volt a gyerekhez, sosem tudtam a hosszú lobonccal azonosulni, hiába szép, de viselni kín.
Az asszimmetrikus bob fazont vágattam, amit májusban csináltak és már lapocka fölé nőtt a hajam, úgyhogy megérett a kúrtításra, de a fazonját tartja és hosszítva is jól áll. Direkt ilyet kértem.
Mosni, heti 2x szoktam.
Terhesség alatt semmi hajam nem hullott ki. Terhesség után a 2. hónaptól már hullott. De ez a mennyiség nekem szokott terhesség előtt is. (én hajhullatósabb típus vagyok)
Derékig érő hajam van, és volt is mindig. Van egy 3 éves kislányom, és egy 1 hónapos kisfiam. Sohasem vágatnám le azért, mert anya lettem. Nekem így jó, így szeretem.
Ha elmegyek itthonról, akkor kibontva hordom, mert úgy áll jól. Itthon is-is: ha a helyzet úgy kívánja meg, akkor egy csattal gyorsan összefogom, de egyébként itthon is kibontva szokott lenni.
#17 Hetente mosom, ahogy korábban is; száraz típusú hajam van.
Most, szülés után pár héttel kicsit jobban hullik, de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!