Hosszú repülőútra vihet saját ételt az ember, ha anyagcserezavara van?
Figyelt kérdés
pl..ha cukorbeteg, coeliakias, chronos?2008. márc. 8. 09:41
1/3 anonim válasza:
Amennyiben orvos igazolja, hogy az adott termék repülőre vitelének tiltása életveszélyt okozhat, akkor igen.
Amúgy az étellel nem szoktak szórakozni, csak kifejezetten egy-egy konkrét országba menet, de pl. én londoni gépre is vittem-hoztam kaját.
2/3 anonim válasza:
Ha fapadossal mész és nincs benne folyadék semmi gond. (ok szabály szerint nem vihetnél) de orvos kiírhatja.
ha nem fapadossal mész semmi gond, mert ott jelezheted a betegséged elöre és olyan kaját kapsz. akár azt is mondhatod hogy vega vagy. de elöre jelezni kell, lehet a repjegy megvételekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!