Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hosszú repülőútra szoktak...

Hosszú repülőútra szoktak ilyen ruhában utazni?

Figyelt kérdés

Átszállással min. 14 óra lesz az út, így törekszek a minél kényelmesebb ruházatra. Van ehhez hasonló együttesem, mint az alábbi linken levő, mennyire lenne feltűnő, ha abba mennék, gondolok itt arra, hogy mennyire lenne igénytelen?

[link]

2022. dec. 22. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem hinném, hogy a hasmutogatás hozzátartozik a kényelemhez....
2022. dec. 22. 14:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Stílusra ehhez hasonló, akkor javítom magam. Gombos és nem feszül ennyire a felső rész, hosszabb is, lezserebb is, csak az is ugyanígy kétrészes.
2022. dec. 22. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Felnőtt ember vagy. El kéne tudnod dönteni egyedül, hogy miben tudsz kényelmesen órákat ülni. 😐
2022. dec. 22. 16:54
 4/10 A kérdező kommentje:
19 vagyok igaz, de későnérő.:D És még sosem repültem, attól is tartok meg nem tudom hogy öltöznek az emberek ilyen utakra.
2022. dec. 22. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
4: nem szoktak "kiöltözni". hacsak nem a pasifogás a célod a hosszú úton...
2022. dec. 22. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Minek az a felső?
2022. dec. 22. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem rendben van. Amúgy olyanba öltözz, ami kényelmes neked, szóval nem feszengenél benne. Amúgy meg amit linkeltél, az semmi extra, mármint szerintem nem igénytelen, meg semmi ilyen, szerintem okés, most már csak azon áll a dolog, hogy te kényelmesnek tartod-e.
2022. dec. 22. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ebben fázni fogsz.
2022. dec. 22. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Hasonló anyagúban fázni fogsz.

Hosszabb repülőutakra én mindig egy melegítőnadrágot veszek fel egy egyszerűbb pólóval és pulcsival.

Ilyen hosszú útra mindenképpen a legkényelmesebb de viszonylag meleg dolgaid kell felvenni.

2022. dec. 23. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak kenyelmesen, nem kell kioltozni. A lenyeg hogy ne fazz benne, szoval igazabol barmit felvehetsz amiben fogsz fazni es kenyelmes benne ulni
2022. dec. 23. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!