3 éves fiammal mennénk el Olaszországba nyaralni, 2 órás repülőútra, aki jasonló korú gyerekével nyaralt, hogy bírta a gyerek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 16:45
1/7 anonim válasza:
Nem érdemes kicsi gyerekkel külföldre menni. Nagyon sokan követnek el ilyen hibát. Neked is rossz lesz mert sírni fog. Neki is rossz lesz és ráadásul úgy se fog emlékezni rá.
2/7 anonim válasza:
Én 3 és 1 éves gyerekkel mentem egyszer nyaralni két átszállásos repülővel. A 3 évesem nehezen viselte a sok új élményt, túlpörgött és nem tudott aludni, nagyon nyűgös lett de mi fél napot utaztunk, hajnalban indultunk. A repülőút maga rendben volt, vittem könyvet, színezőt, a repülőn is kaptak kis játékot, felváltva foglalkoztunk velük. 2-es, persze, ők nem emlékeznek rá, de ennyi erővel sehova se menjünk? Tök jó nyaralás volt a családnak.
3/7 anonim válasza:
Haveromék voltak. 1X. 1X, és soha többet. Mind a ketten azt mondták, hogy kidobott pénz volt. Azóta lepasszolják a kölköt.
4/7 anonim válasza:
Nézd, van olyan gyerek, aki jól viseli az utat és van olyan, aki nem. Kortól függetlenül. Sokszor utaztam már úgy, hogy csecsemő volt a gépen, sosem volt hangja se. Az én 8 évesem halálra unta és szenvedte magát az elso 2,5 órás utjan.
Hogy maga a nyaralás milyen lesz, azt se tudni. Mi a terv? Nyilván ne, tengerpart ebben az időben. A városnézés meg a múzeum őt nem fogja érdekelni, aznbiztos
5/7 anonim válasza:
A lányom 3 hónapos korától jártunk félévente Olaszországba. Igaz, rokonokhoz, nem szállodába. Mindig nagyon jó élmény volt. 2-4 hétig voltunk alkalmanként. Miért sírna egy gyerek a nyaraláson? Persze a szokásos hisztik lehetnek, de az otthon is van.
6/7 anonim válasza:
Két gyerekünk van. Nem járunk ugyan havonta utazni, de... Eddig utaztunk a nagy 1,5 éves korában; akkor amikor 2 és 5 évesek voltak; valamint idén amikor 3 és 6 évesek voltak. Ahogy a lányom mondaná: bébikönnyű volt mindegyik. 2 és 3 órás repülőutak voltak. Mindet egy hangosabb hang nélkül, nyugodtan bírták, stresszmentes volt. Olvastunk, beszélgettünk, a kisebb aludt is
7/7 anonim válasza:
2 év alatti gyereket én se vinnék külföldre, őket nem érdekli hol vannak, apa-anya pedig nem pihennek. Néhány napot, egy hetet elvannak mamákkal, keresztszülőkkel, simán le lehet lépni addig kettesben 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!