Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves fiammal mennénk el...

3 éves fiammal mennénk el Olaszországba nyaralni, 2 órás repülőútra, aki jasonló korú gyerekével nyaralt, hogy bírta a gyerek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 1. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Nem érdemes kicsi gyerekkel külföldre menni. Nagyon sokan követnek el ilyen hibát. Neked is rossz lesz mert sírni fog. Neki is rossz lesz és ráadásul úgy se fog emlékezni rá.
2022. okt. 1. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Én 3 és 1 éves gyerekkel mentem egyszer nyaralni két átszállásos repülővel. A 3 évesem nehezen viselte a sok új élményt, túlpörgött és nem tudott aludni, nagyon nyűgös lett de mi fél napot utaztunk, hajnalban indultunk. A repülőút maga rendben volt, vittem könyvet, színezőt, a repülőn is kaptak kis játékot, felváltva foglalkoztunk velük. 2-es, persze, ők nem emlékeznek rá, de ennyi erővel sehova se menjünk? Tök jó nyaralás volt a családnak.
2022. okt. 1. 17:10
 3/7 anonim válasza:
40%
Haveromék voltak. 1X. 1X, és soha többet. Mind a ketten azt mondták, hogy kidobott pénz volt. Azóta lepasszolják a kölköt.
2022. okt. 1. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Nézd, van olyan gyerek, aki jól viseli az utat és van olyan, aki nem. Kortól függetlenül. Sokszor utaztam már úgy, hogy csecsemő volt a gépen, sosem volt hangja se. Az én 8 évesem halálra unta és szenvedte magát az elso 2,5 órás utjan.

Hogy maga a nyaralás milyen lesz, azt se tudni. Mi a terv? Nyilván ne, tengerpart ebben az időben. A városnézés meg a múzeum őt nem fogja érdekelni, aznbiztos

2022. okt. 1. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
A lányom 3 hónapos korától jártunk félévente Olaszországba. Igaz, rokonokhoz, nem szállodába. Mindig nagyon jó élmény volt. 2-4 hétig voltunk alkalmanként. Miért sírna egy gyerek a nyaraláson? Persze a szokásos hisztik lehetnek, de az otthon is van.
2022. okt. 1. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Két gyerekünk van. Nem járunk ugyan havonta utazni, de... Eddig utaztunk a nagy 1,5 éves korában; akkor amikor 2 és 5 évesek voltak; valamint idén amikor 3 és 6 évesek voltak. Ahogy a lányom mondaná: bébikönnyű volt mindegyik. 2 és 3 órás repülőutak voltak. Mindet egy hangosabb hang nélkül, nyugodtan bírták, stresszmentes volt. Olvastunk, beszélgettünk, a kisebb aludt is
2022. okt. 1. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
2 év alatti gyereket én se vinnék külföldre, őket nem érdekli hol vannak, apa-anya pedig nem pihennek. Néhány napot, egy hetet elvannak mamákkal, keresztszülőkkel, simán le lehet lépni addig kettesben 😁
2022. okt. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!