Milyen ruhát vegyek fel 12 órás repülőútra?
Nem vagyok az a mackónadrágos tipus, úgyhogy az ilyesmi kilőve, de mindenképp valami kényelmes kene, es olyan amibe biztos nem fogok fazni a repülőn, viszont ha megérkezünk ott meleg lesz. Cipőt/csizmát sem tudom milyen legyen, ami se nem túl meleg, se nem túl hideg.
Linkelhettek is.
33N
Farmer, póló, pulcsi/kardigán. Sportcipő vagy valami olyan cipő, amibe lehet zoknit húzni.
Én általában valami cicanadrágfélében (nem tudom hogy hívják treggings? jeggings?) szoktam menni, hozzá egy kényelmes felső és egy vastagabb, hosszú kardigán.
leggings-et ne,mert lehet szorítani fog valahol,szóval kicsit bővebb nadrágot!
szűk farmert sem ajánlatos,pont azért,mert ülés pózokban szoríthat
könnyebb sötét nadrág,póló,esetleg egy csinosabb 'jersey' pulóver-blézerszerűség,ami kényelmes
kényelmes,tiszta sportcipő és zokni
készülj fel arra, hogy nagyon hideg is lehet a repülőn,legyen mit magadra teríteni az úton,pl egy jó nagy meleg kardigán,vagy stóla,esetleg poncho
a legtöbb ember mackóban repül hosszú utakon,de legyen valami csinos is rajtad azért :)
Köszi a válaszokat.
A leggingset persze hosszú felsővel gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!