Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Első osztályú repülőútra hogy...

Első osztályú repülőútra hogy illik öltözni?

Figyelt kérdés

elég elegáns a lufthansa első osztálya mind berendezésben mind kiszolgálásban és nem akarok leharcoltnak tűnni.

szeretném valahogy az inget és a farmert kombinálni nyakkendővel... de hogy milyen cipőt vegyek ill milyen farmert ing betürve vagy sem .. nem vagyok ilyen téren valami nagy koponya.. köszönöm a segítséget 20/F

2014. febr. 14. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs erre vonatkozó "illemszabály".

Ha megnézed, a legnagyobb "sztárok" is a legkényelmesebb cuccukban repülnek! Egyikük se öltözik ki, fő a kényelem.

2014. febr. 14. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Repülőre nem szokás kiöltözni, tehát nem elvárás.

De ettől függetlenül nekem pl. alapból tetszik, ha egy férfi elegánsabb. Szerintem a nyakkendő nem kell, viszont a sötétebb farmer - világos(abb) ing, és mondjuk egy elegánsabb pulóver az tök jó együtt.

Amolyan "lezser elegancia". Ilyesmi: [link]

2014. febr. 14. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!