Ilyen 18-20 éves fiatalok hogy tudnak luxus nyaralásokat intézni maguknak?
Régi iskolatársaimnál látom azt, hogy van hogy egy évben többször is elmennek világot látni de ilyen Párizs, Dubai, Barcelona, London, stb. helyekre.
Nem tudom, hogy mennyibe kerülhet egy-egy ilyen utazás de a nővéremék legutóbbi milánói útja is meghaladta a millió Ft/fő árat.
Állítólag pár ezer Ft-ért meg lehet oldani a repülést minél hamarabb veszed a jegyet, (fogalmam sincs hogy így van-e, még sosem repültem) de akkor még ott van a szállás, a városon belüli közlekedés, belépő jegyek ára stb. költségek meg gondolom ha már ott vagy nem szalámis zsömlét fogsz enni.
Nem tudom, hogy kinek milyenek az anyagi lehetőségei csak furának tartom, hogy ezek az emberek egyébként ugyanabba a béna középszerű iskolába jártak mint én, ugyanolyan panellakásban laknak mint én és ugyanúgy a BKV-val járnak mint én.
Nem mintha sajnálnám tőlük, mivel én nem is szeretek utazni csak fel nem fogom hogy lehet ezt ilyen olcsón megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!