Badoon megismertem egy 20 éves lányt de Miskolcon lakik én meg Budapesti vagyok. Szerintetek megéri 2,5-3 óra utazás? nagyon bejön.25F
Ha bejön akk miért ne érné meg?
Egyszer élünk nem?
Én már utaztam ennyit egy pasi miatt és nagyon is megérte.
22l
Ha életedben ez lesz az eső -remélt- numera, akkor hajrá.
De tegyük fel bejön a lány. Utána, hogyan tovább??!
Mert működő távkapcsolat csak a mesében van.
(Meg az aggszüzeknél.)
Az, hogy egy vadidegen és élőben még sohasem látott lány kedvéért utazzál-e 3 órát oda, majd 3-at vissza, ezt majd csak utólag lehet megmondani.
Ennyire nem lehetsz kanos!
:)
Amúgy közelebb nem találtál nőt magadnak?
Körülbelül azt kérdezed, hogy a budapesti lakásod melletti Pennyben vegyek kenyeret, vagy utazzak le a miskolci Pennybe kenyérért?!
Menj telekocsival Miskolc-Pest olyan 2.000 körül van (legalább is annyi volt mikor gyakran utaztam fel hétvégi suliba régen) és volt olyan is, hogy 1.5 óra alatt felértem mikor azzal utaztam, de 2 óránál nem több, vonat meg k.baszott drága és hosszabb is. De hogy megéri e ez majd randi során válik el. Én anno Egerbe mentem fel kocsival Miskolcról egy csajért, hát nekem csalódás volt, de na.
Most megint ott vagyok, hogy balf.szkodok jobbra-balra. Fővárosi lennék már rég lenne barátnőm, mert ott annyi lehetőség meg szingli program is van.. Meg neten is több a csaj ott eleve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!