Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Badoon megismertem egy 20...

Badoon megismertem egy 20 éves lányt de Miskolcon lakik én meg Budapesti vagyok. Szerintetek megéri 2,5-3 óra utazás? nagyon bejön.25F

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Intercityvel csak 2 óra, mellesleg először tiztázni kéne kinek ok a távkapcsolat és kinek nem.
2021. okt. 1. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Először tisztázd, olvasta-e ezt a kérdést! Ha igen, nem éri meg.
2021. okt. 1. 15:38
 3/10 anonim válasza:
90%

Ha bejön akk miért ne érné meg?

Egyszer élünk nem?

Én már utaztam ennyit egy pasi miatt és nagyon is megérte.

22l

2021. okt. 1. 15:42
 4/10 BeefEater ***** válasza:
92%
Ha nekem bejön valaki akkor ennél sokkal messzebbre is elmennék ha úgy érzem megéri. Szerintem menjél.
2021. okt. 1. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Én csak annyit mondok, hogyha ezen gondolkozol megéri-e az idődet a másik ember, akkor az már nem sok jóra utal..
2021. okt. 1. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Itt az jelenthet csak akadalyt, ha valakinek egyszeruen nincs utikoltsegre penze, es sajnos sokan elnek ugy. De ha ki tudod pengetni, ez nem lehet akadaly.
2021. okt. 1. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
14%

Ha életedben ez lesz az eső -remélt- numera, akkor hajrá.

De tegyük fel bejön a lány. Utána, hogyan tovább??!

Mert működő távkapcsolat csak a mesében van.

(Meg az aggszüzeknél.)

2021. okt. 2. 17:05
 8/10 anonim ***** válasza:
19%

Az, hogy egy vadidegen és élőben még sohasem látott lány kedvéért utazzál-e 3 órát oda, majd 3-at vissza, ezt majd csak utólag lehet megmondani.

Ennyire nem lehetsz kanos!

:)

Amúgy közelebb nem találtál nőt magadnak?

Körülbelül azt kérdezed, hogy a budapesti lakásod melletti Pennyben vegyek kenyeret, vagy utazzak le a miskolci Pennybe kenyérért?!

2021. okt. 2. 17:14
 9/10 anonim válasza:
45%

Menj telekocsival Miskolc-Pest olyan 2.000 körül van (legalább is annyi volt mikor gyakran utaztam fel hétvégi suliba régen) és volt olyan is, hogy 1.5 óra alatt felértem mikor azzal utaztam, de 2 óránál nem több, vonat meg k.baszott drága és hosszabb is. De hogy megéri e ez majd randi során válik el. Én anno Egerbe mentem fel kocsival Miskolcról egy csajért, hát nekem csalódás volt, de na.

Most megint ott vagyok, hogy balf.szkodok jobbra-balra. Fővárosi lennék már rég lenne barátnőm, mert ott annyi lehetőség meg szingli program is van.. Meg neten is több a csaj ott eleve..

2021. okt. 3. 20:00
 10/10 anonim válasza:
En anno miskolcrol kezdtem tavkapcsolatba eg soproni fiuval. Ez 7 eve volt. 4 eve egyutt elunk. 3 evig voltunk tavkapcsolatban. Szoval egy peat miskolc picsa szerintem tavba😀
2021. okt. 13. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!