Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeretnék segítséget kérni,...

Szeretnék segítséget kérni, hogy milyen szezonális munkát tudnék vállalni nyáron Ausztriába? 20 éves vagyok, jó állóképesség, fizikummal rendelkezek így a fizikai munka se lenne akadály.

Figyelt kérdés

Érettségivel természetesen rendelkezem. Angolul beszélek igaz nem középszinten, de megértem amit mondanak és én is megtudom magam értetni másokkal. Valaki mondana ötleteket? Némettel most kezdek ismerkedni(tanulom az alapokat).

Kioktatást nem kérek.

2020. máj. 2. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

Jó állóképességfel?

Menj üvegházba.

2020. máj. 2. 12:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni,akkor minek írsz ide?
2020. máj. 2. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem hülyeség, vannak üvegházi munkák (diákként én is dolgoztam zöldségkertészetben).

Érdemi német és angol nyelvtudás nélkül, valamint tapasztalat nélkül ilyesmik jöhetnek csak szóba, vagy max. valami gyár. De a határ közelében ez a fajta piac elég telített, plusz járvány is van.

2020. máj. 2. 15:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Azért írtam,mert azt hittem,hogy hülyéskedik.Elnézést!

Na és azok a munkàk ahol konyhára keresnek mosogatót,ahol fizetik a szállást,étkeztetést?

2020. máj. 2. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Konyhai kisegítő ismerőseim vannak ott.

Lépj bárrmilyen ausztriai munkák csoportba és oda raknak fel munkákat bár most nyilván kevesebb lesz.

2020. máj. 2. 18:15
 6/7 anonim válasza:
2020. máj. 7. 17:49
 7/7 anonim válasza:
Határ mellett földekre, üvegházakba, szőlőbe szeretettel várnak
2020. máj. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!