Ilyen 18-20 éves fiatalok hogy tudnak luxus nyaralásokat intézni maguknak?
Régi iskolatársaimnál látom azt, hogy van hogy egy évben többször is elmennek világot látni de ilyen Párizs, Dubai, Barcelona, London, stb. helyekre.
Nem tudom, hogy mennyibe kerülhet egy-egy ilyen utazás de a nővéremék legutóbbi milánói útja is meghaladta a millió Ft/fő árat.
Állítólag pár ezer Ft-ért meg lehet oldani a repülést minél hamarabb veszed a jegyet, (fogalmam sincs hogy így van-e, még sosem repültem) de akkor még ott van a szállás, a városon belüli közlekedés, belépő jegyek ára stb. költségek meg gondolom ha már ott vagy nem szalámis zsömlét fogsz enni.
Nem tudom, hogy kinek milyenek az anyagi lehetőségei csak furának tartom, hogy ezek az emberek egyébként ugyanabba a béna középszerű iskolába jártak mint én, ugyanolyan panellakásban laknak mint én és ugyanúgy a BKV-val járnak mint én.
Nem mintha sajnálnám tőlük, mivel én nem is szeretek utazni csak fel nem fogom hogy lehet ezt ilyen olcsón megoldani.
Milliomoscsemeték, ennyi a megoldás. Anyja apja önti bele a pénzt csak ne kelljen foglalkoznia vele.
Nyilván aki kétkezi munkából él, annak a gyereke nem fog ilyen helyekre járni, mert örül ha 2-3 évente egy Balaton belefér a nyáron.
Én se voltam még életemben külföldön pedig idén leszek 27 éves. Ha csak Londonba (nem Dubajba meg USA-ba) kimennék egy hétre, egyedül, elmenne rá az összes pénzem amit vagy 1 éve gyűjtögetek. Szállás fél milliónál kezdődik egy főre, repülőjegy is általában 200.000 forint körül mozog, és akkor még nem kötöttél biztosítást, nem csináltál útlevelet, ha ott vagy nem ettél, nem fizettél belépőt, nem metróztál/buszoztál/taxiztál, nem vettél szuvenírt stb stb. Egy misi alatt nem úszod meg ha cirka egy hétre mész.
“ Egy misi alatt nem úszod meg ha cirka egy hétre mész.”
Imádom, hogy olyasvalaki osztja itt hatalmas magabiztossággal az észt, aki - saját bevallása szerint - életében nem volt még külföldön.
“… repülőjegy is általában 200.000 forint körül mozog…”
Random kiválasztott márciusi időpontra néztem meg most, Londonba ryanaiirel és wizzairrel is van 30.000 alatt retúrjegy.
Igen, és ha megnézed, a Ritz Carltonban mennyi az elnöki lakosztály, és kijön, hogy 10 ezer font egy éjszaka, abból szerinted milyen következtetést lehet levonni arra, hogy úgy általában mennyi a szálloda Londonban???
Nyilvánvaló, hogy halvány segéd fogalmad sincs az utazásról, meg úgy általában a világ működéséről, ami önmagában elég szomorú, csak azt nem értem, akkor miért érzed szükségesnek észt osztani róla? Én se állok le agysebészetről vagy kvantummechanikáról értekezni.
Gyerekek, olvasni se tudtok? Mert még azt mondom ha puff hasra ütésre bemondok ide valamit, akkor le lehet pontozni, mert biztos a levegőből vettem.
De én konkrétan beraktam a linket, ami feketén fehéren megmutatja hogy 335 ezer egy repjegy Londonba, akkor mire fel pontoztok le meg kötekedtek? Fáj az igazság, hogy bizony nem fogsz 10 ezerből elrepülni Londonba, de még Bécsbe se?
És nem, nem az elnöki különgépet vagy valami aranyozott dubaji sejk magánrepülő árát raktam ide, hanem egy random repülőjárat random február 2-ai útját.
Még a fapados Rájener, ahol még hányós zacskót se adnak annyira csórók/smucigok (hányd le magad) is 80-90 ezertől indul, télen(!) ráadásul naponta váltogatják az árat, szombaton mész fizess kétszer annyit mintha szerdán mész, ugyanazért a távért és időtartamért, a rablás és pofátlanság netovábbja.
De rajta, ha valaki ennyire okos akkor nosza, mutassa meg hogyan hoz össze mondjuk 100-200 ezerből egy Londoni utat tokkal vonóval egy hétre. Persze, ha gyalog mész és füvet legelsz közben, akkor ingyen is meg lehet oldani. Csak az nem nyaralás lesz, hanem kínszenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!