Egy 20 éves fiatalnak megadnák a letelepedési engedélyt Argentínába?
Buenos Aires-be mennék ha majd összegyűlik rá a pénzem, dolgozni és esetleg tanulni. Vagyis ott lakni Argentínában.
De megadnák egy 20 éves fiatalnak a letelepedési engedélyt ha dolgozni megyek? (esetleg albérlet vagy ilyesmi)
Tudom, hogy kevesen tudnak csak válaszolni, de van Magyarországon argentin nagykövetség?
Köszönöm, de lenne még1 kérdés.
Ilyen ügybe a Magyarországon lévő argentin nagykövetséget, vagy az Argentínában lévő magyar nagykövetséget kell úgymond felhívni?:) Mert azt tudom, hogy először az ittenit kéne.
Amúgy elég ha magyarul beszélek? Tudok spanyolul ez nem gond, csak kérdezem, hogy mégis hogyan illik, úgymond.
hívd fel az itteni nagykövetséget
aztán megmondják a továbbiakat
sztem először magyarul tájákoztatnak aztán lesz olyna része az ügyintézésnek mikor spanyolul is intézkednek kell.
ha eljutsz odáig..
de sztem minimum férjhez kell menned h letelepethess
munkát kell szerezned stb...
20/F vagyok szal a férjhez menés nehézkes lenne :D:D
Amúgy dolgozni mennék ki, és ezáltal ott lakni. Ehhez kellene a letelepedési engedély például.:)
Annak utánanéztél, mennyi egy albérlet Buenos Airesben, és hogy viszonyul a helyi bérekhez?
Belekalkuláltad azt is, hogy 20 éves külföldiként nem tesznek meg azonnal téged a helyi kiskirálynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!