Aki külföldön él hogy szokta meg az adott ország ételeit? innivalóit? egyáltalán meg lehet?
Az innivalok azt meg lehet szokni, itt is van cola, sprite meg tarsai csak kicsit edesebbek talan. Bar en nem iszom oket mar.
A kaja az itt edesebb, mar megszoktam es a nepszeru kajakat ismerem is. Van itt is kedvencem meg olyan is amit utalok. Magyar kajakat nem nagyon lehet itt elkesziteni mert vannak olyan hozzavalok amiket nem lehet kapni a boltban vagy nagyon draga. Pl nem talaltam vaniliascukrot, a turo sem olyan mint Magyarorszagon csak van egy sajt ami hasonlit hozza. A mak draga, a paprika draga, a dio draga. A gyumolcsok ugy altalaban dragak es nem is frissek.
Nalunk nincs friss pekaru, ez hianyzik is mert regen sokat ettem reggelire. Ami nalunk van pekaru az nem friss, nagyon cukros , draga is es nem is arulnak mindenhol. Az aran gyakorlatilag kapok fott kajat a kinaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!