Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki külföldön él hogy szokta...

Aki külföldön él hogy szokta meg az adott ország ételeit? innivalóit? egyáltalán meg lehet?

Figyelt kérdés

#Külföldi ételek innivalók
2022. máj. 1. 20:41
1 2
 11/12 ottomarton999 válasza:
78%
Eddig már Olaszországban és Németországban éltem huzamosabb ideig. Nagyjából egy-két hét alatt átállt a gyomrom is a másabb típusú ételekre. Ha otthon nagyon magyarosan táplálkozol (hús,különböző gabonatermékek, stb.) a szervezeted hozzászokik ahhoz a tápanyaghoz. Ha kimész pl Olaszországba, megérzed az elején. A gyomrod egyes anyagokat felhalmoz, másokból hiányt szenved, mert fura neki, hogy nem a megszokott táplálkozási trended hozod neki. Ezért van szüksége 1-2 hétre. Hasonlóan sok más országgal. Szóval függ attól is, hogy jelenleg hogyan táplálkozol. Ízekben szerintem sokkal könnyebben megszokod majd, emésztésben kicsit lassabban.
2022. máj. 3. 08:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Az innivalok azt meg lehet szokni, itt is van cola, sprite meg tarsai csak kicsit edesebbek talan. Bar en nem iszom oket mar.

A kaja az itt edesebb, mar megszoktam es a nepszeru kajakat ismerem is. Van itt is kedvencem meg olyan is amit utalok. Magyar kajakat nem nagyon lehet itt elkesziteni mert vannak olyan hozzavalok amiket nem lehet kapni a boltban vagy nagyon draga. Pl nem talaltam vaniliascukrot, a turo sem olyan mint Magyarorszagon csak van egy sajt ami hasonlit hozza. A mak draga, a paprika draga, a dio draga. A gyumolcsok ugy altalaban dragak es nem is frissek.

Nalunk nincs friss pekaru, ez hianyzik is mert regen sokat ettem reggelire. Ami nalunk van pekaru az nem friss, nagyon cukros , draga is es nem is arulnak mindenhol. Az aran gyakorlatilag kapok fott kajat a kinaiban.

2022. máj. 10. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!