Van itt olyan, aki külföldön él vagy dolgozik?
Tele lett a hócipőm mindennel. Sok minden volt, de az utolsó csepp a manyupos buli volt, amikor megvilágosodtam, hogy nyugdíjam az tényleg nem lesz, éhen fogok halni, akkor legalább ez legyen egy pálmafa alatt a tengert nézve.
Pénzügyes, most is azon a területen dolgozom.
Szeretek, nem mondom hogy minden 100% tökéletes, de olyan hely nem is létezik. Viszont a mérleg + oldalán sokkal több van, így most azt látom, hogy megérte, nem vágyom vissza.
De, volt hogy elbizonytalanodtam, de próbáltam előre nézni és megoldani a kezdeti problémákat.
Megírtam én már az indokokat egy másik kérdésbe, de megírhatom újra.
Megírták-megénekelték mások ezt szépen, kezdjük hát azokkal, aztán majd a saját szavaimmal is kiegészítem.
http://www.youtube.com/watch?v=GlOi9k0WX_Y
És lassan Illyés örökéletű Egy Mondatát is felmondhatjuk.
Személyes ügyek: az egészségügy két nagyszülőmet tette el láb alól (pl: a kardiológiai intézetben vezetett karton szerint nagymamám évek óta cukorbeteg volt csak ezt elfelejtették mondani bárkinek, neki, édesanyámnak, a háziorvosnak, vagy bármi. Bele is halt.). En szeretnék normális ellátást.
Ismertem valakit jo tíz eve, kölcsönadtam neki 4000 EUR-t, csalásert és magánokirathamisításért felfüggesztett kapott, én meg a pénzt nem látom visza soha. Igazságszolgáltatás... az speciel nincs.
Emlegethetném a rendszerszintű korrupciót es még sok-sok minden mást. Pénzzel nem lehet mindent megoldani.
Amúgy matematikatanári végzettségem van, programozóként dolgozok, Vancouvert imádom és nem féltem, mitől féltem volna, nem harap itt senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!