Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki külföldön...

Van itt olyan, aki külföldön él vagy dolgozik?

Figyelt kérdés
Miért mentél ki? Mivel foglalkozol most és milyen végzettséged van? Szeretsz ott élni, nem féltél belevágni?
2014. márc. 16. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Eddig éltem Angliában, Ausztriában, Franciaországban, dolgoztam egy honapot Belgiumban, Izraelben és Svájcban. Grafikus vagyok (müvészeti diplomám van, illetve egy kommunikácios), azzal is foglalkozom (elötte dolgoztam, mint betegápolo és babysitter is). Nem féltem soha..legelöször azért mentem ki, mert nem vettek fel az egyetemre, igy 19 évesen Angliába mentem 8 honapra. Jelenleg Franciaországban élek, és igen, szeretek itt élni, itt mentem férjhez is.
2014. márc. 16. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Tele lett a hócipőm mindennel. Sok minden volt, de az utolsó csepp a manyupos buli volt, amikor megvilágosodtam, hogy nyugdíjam az tényleg nem lesz, éhen fogok halni, akkor legalább ez legyen egy pálmafa alatt a tengert nézve.

Pénzügyes, most is azon a területen dolgozom.

Szeretek, nem mondom hogy minden 100% tökéletes, de olyan hely nem is létezik. Viszont a mérleg + oldalán sokkal több van, így most azt látom, hogy megérte, nem vágyom vissza.

De, volt hogy elbizonytalanodtam, de próbáltam előre nézni és megoldani a kezdeti problémákat.

2014. márc. 17. 00:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Megírtam én már az indokokat egy másik kérdésbe, de megírhatom újra.

Megírták-megénekelték mások ezt szépen, kezdjük hát azokkal, aztán majd a saját szavaimmal is kiegészítem.

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=GlOi9k0WX_Y

És lassan Illyés örökéletű Egy Mondatát is felmondhatjuk.

Személyes ügyek: az egészségügy két nagyszülőmet tette el láb alól (pl: a kardiológiai intézetben vezetett karton szerint nagymamám évek óta cukorbeteg volt csak ezt elfelejtették mondani bárkinek, neki, édesanyámnak, a háziorvosnak, vagy bármi. Bele is halt.). En szeretnék normális ellátást.

Ismertem valakit jo tíz eve, kölcsönadtam neki 4000 EUR-t, csalásert és magánokirathamisításért felfüggesztett kapott, én meg a pénzt nem látom visza soha. Igazságszolgáltatás... az speciel nincs.

Emlegethetném a rendszerszintű korrupciót es még sok-sok minden mást. Pénzzel nem lehet mindent megoldani.

Amúgy matematikatanári végzettségem van, programozóként dolgozok, Vancouvert imádom és nem féltem, mitől féltem volna, nem harap itt senki.

2014. márc. 17. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!