Aki kint él külföldön, hova, hogyan ment ki, mit dolgozik és jól él kint, boldog?
èrdekes az utobbi pár hónapban ezek a kérdések mindenaposak ezen az oldalon.
èn tanulni mentem amerikába 10 éve és nagyon jó volt, de soha nem tudnék ott élni. Aztán még fél évet éltem angliában ott is tanultam, az már közelebb állt hozzám. Most Németországban élek, német a párom, hozzá költöztem ki és egy magyar cégnek dolgzom irodai aszisztensként. Jól keresek, mert sokat dolgzok, de ha egyedül élnék nem tudom hogy megérné-e.
Èn mindenkinek azt mondaom hogy külföldön csak is szakembereket keresnek. Szakmai tudás nélkül max szar pucolásra kellesz, de van olyna ország (pl németország) ahova még arra sem kellesz. Szóval ha van jó nyelvtudásod szakmai tudás+plussz erös tapasztalat akár szakmunkás akár egyetemi szinten akkor hajrá. ha nincs akkor elöbb teremtsd meg a szakmai tudásod + tapasztalatodat aztán meg a nyelvtudást és már indulhatsz is.
Szerintem a legtöbb külföldi kérdést én tettem fel...:D
Ki szeretnék menni, de egyedül vagyok és nincs pénzem sem, szép kilátások, mi?
Szia, en multkor irtam egy ilyesmi kerdesre azt a valaszt, hogy menjel ki au-pairnek. Ha se penzed, se ismerosod, se kulonosebb terved nincs, csak mennel el abbol a putri orszagbol, akkor szerintem a legjobb ugrodeszka au-pairkedni. A csaladnal van teljes ellatasod, szobad, internet, kapsz zsebpenzt, 1 evig tudsz intenziv nyelviskolaba jarni, nyelvvizsgazni, szoval jo kezdetnek. Aztan persze tanulni kell kint is, de attol fugg mi erdekel, mit tudsz, megtanulod, kepezed magadat. Van lehetoseg ra. Milyen nyelven beszelsz?
Au-pairkedni csak egy repulojegy kell, e-mailen tudod a kapcsit tartani a csaladdal, irodaval ahova bejelentkezel. En mindenkinek csak ajanlani tudom.
Igen, azt a kérdést is én tettem fel. :D
Már kapcsolatban állok egy közvetítő céggel, csak az a baj az au-pairkodással, hogy a családom tele van hitelekkel, szóval kellene a pénz, az a zsebpénz meg elmegy a fogyókúrás kajáimra, a tisztálkodási szerekre, és ugye ruhát is kell néha venni, mert fogyom ki a mostaniakat, persze ez nem panasz... :D
De valóban ez a legegyszerűbb megoldás, ha kimenetelről van szó.
Köszönöm a segítségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!