Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki külföldön...

Van itt valaki aki külföldön él? Vagy esetleg rokona?

Figyelt kérdés

Ha igen hol?Mióta, milyen az élet?Milyenek az ottani emberek, légkör?

Tudom, sok ilyen kérdés van mostanában, de érdekel merre széledtünk szét. Sokat hallom mennyien elmentek már.

2014. nov. 11. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen hárman a világ 3 földrészén! Mind megtalálta számítását több évtizede is van... Nem panaszkodnak, egyik ugyan ~5 éve hazajött de 1,5 évre vissza ment! Eltudod képzelni, hogy miért? Nem ragoznám!
2014. nov. 11. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Rengetegen vannak itt.
2014. nov. 11. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemetorszag, 9 eve, az emberek kedvesek, a legkor jo.
2014. nov. 11. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Londonban eltem 3 evig, junius ota Becs. Becsben sokkal jobban erzem magam, joval elhetobb hely, az emberek kulturaltak, segitokeszek, az itteni legkor sokkal kozelebb all a mi altalunk megszokotthoz, az idojaras is joval elviselhetobb, azaz olyan mint otthon.
2014. nov. 12. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Dánia, Koppenhága.

Az időjárás rémes, hideg és szürke.

Az árak az égben vannak, elképesztően drága város, drága ország.

Az emberek kedvesek.

Jó lenne mielőbb visszamenni Magyarországra, ezen dolgozunk most.

2014. nov. 12. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen külföldön? Ez tőled függ. Én pl. Finnországban élek, egész jó, de vannak dolgok amik nagyon zavarnak. Munkatársam német, ő meg mint egy elvarázsolt rózsaszín ködben, minden csódaszép csodajó.

Az emberek kedvesek, de ez is változó az én munkatársaim nagyon kedvesek, párom főnöke viszont idegbeteg..

Rajtad mindig sok múlik. Ha komolyan gondolod, megtervezed, van alapod, akkor nagyon jó külföldön. Viszont az elején mindenkinek nehéz és azt el kell fogadnod, hogy bármilyen jól beszéled a nyelvet, veszed fel a szokásokat, néhányak szemében csak egy bevándorló maradsz. Pont ma olvastam itt Finnországban egy cikket, egy lányról szól, apja muszlim anyja finn, teljesen finnek tartja magát és a buszon leköpték, mert viselte a kendőt..

Én egyébként 9 éve élek itt, itt diplomáztam, lényegében itt lett családom, lakás minden, nem hiszem, hogy már hazamegyünk.

2014. nov. 15. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!