Van itt valaki aki külföldön él? Vagy esetleg rokona?
Ha igen hol?Mióta, milyen az élet?Milyenek az ottani emberek, légkör?
Tudom, sok ilyen kérdés van mostanában, de érdekel merre széledtünk szét. Sokat hallom mennyien elmentek már.
Dánia, Koppenhága.
Az időjárás rémes, hideg és szürke.
Az árak az égben vannak, elképesztően drága város, drága ország.
Az emberek kedvesek.
Jó lenne mielőbb visszamenni Magyarországra, ezen dolgozunk most.
Milyen külföldön? Ez tőled függ. Én pl. Finnországban élek, egész jó, de vannak dolgok amik nagyon zavarnak. Munkatársam német, ő meg mint egy elvarázsolt rózsaszín ködben, minden csódaszép csodajó.
Az emberek kedvesek, de ez is változó az én munkatársaim nagyon kedvesek, párom főnöke viszont idegbeteg..
Rajtad mindig sok múlik. Ha komolyan gondolod, megtervezed, van alapod, akkor nagyon jó külföldön. Viszont az elején mindenkinek nehéz és azt el kell fogadnod, hogy bármilyen jól beszéled a nyelvet, veszed fel a szokásokat, néhányak szemében csak egy bevándorló maradsz. Pont ma olvastam itt Finnországban egy cikket, egy lányról szól, apja muszlim anyja finn, teljesen finnek tartja magát és a buszon leköpték, mert viselte a kendőt..
Én egyébként 9 éve élek itt, itt diplomáztam, lényegében itt lett családom, lakás minden, nem hiszem, hogy már hazamegyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!