Külföldön élő magyarok mennyire vált be nektek Magyarország elhagyása?
Nagyon.
Munkaügyileg sokkal elöbbre jutottam mérnökként, az emberek ezerszer rendesebbek, mint MO-on, minden tekinktetben jobban érzem magam itt.
Nekem nagyon bevalt.
Egyreszrol azert vagyok kint mert a felesegem idevalosi, masreszrol mert az o orszaga elhetobb mint az enyem. Ugyan az a munkam itt is mint Magyaorszagon volt, de megis tobbre vittem nehany ev alatt mint Magyarorszagon. Kaptunk hitelt hazra, vettunk autot, van sporolt penzunk is.
A munkahelyemen jobban megbecsulnek. Magyarorszagon a legtobbet egy helyen 1 evig voltam. Valami mindig volt amiert kirugtak vagy en mondtam fel. Itt meg 2,5 eve ugyan ott dolgozok, kaptam fizetesemelest is es ceges autom is van mar. Magyarorszagon szo nelkul elkuldek a munkahelyrol mert a kollegak ugy akartak, vagy barmi mas okbol. Itt csak akkor kuldene el engem a fonokom ha nem jarnek be dolgozni, nem lenne eleg munka, vagy ha valami oltari nagy baromsagot csinalnek(pl drog, alkohol, lopas, karokozas), de olyanert nem mert XY-nak nem vagyok szimpatikus.
Az hianyzik hogy nem nagyon van kihez magyarul beszelni. Nincs bajom az angollal de magyarul azert jobb lenne :D
100%. Már maga a tény, hogy hatszor annyit keresek a szakmámban (egügy) és megbecsülnek. :)
De minden másban is jobb az ország, ahol élek.
Volt honvagyam de megsem tertem vissza.. 30 eve mar hogy Ausztria
Nekem mar magyarorszagon lenne fura elnem. Megszoknam e? Nem tudom de honvagyam ide austriaba huzna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!