Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön élő magyarok mennyir...

Külföldön élő magyarok mennyire vált be nektek Magyarország elhagyása?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 00:24
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon.
2021. szept. 16. 06:33
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Többre vittem mintha otthon maradtam volna. Semmibôl végzettség nélkül a legalja melókkal kezdve szépen lassan lépdeltem felfelé és még nincs vége
2021. szept. 16. 06:58
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon.

Munkaügyileg sokkal elöbbre jutottam mérnökként, az emberek ezerszer rendesebbek, mint MO-on, minden tekinktetben jobban érzem magam itt.

2021. szept. 16. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bevált. Anyagilag is, de nekem nem ez a legfontosabb. Egyszerűen sokkal megértőbb, toleránsabb és elfogadóbb lettem, mert nagyon sok különböző hátterű és felfogású emberrel találkoztam. Én ezért vagyok a leghálásabb.
2021. szept. 16. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Már újra Magyarországon lakom, én mindenféle random országokban éltem pár hónapokat munka mellett vegyesen Ázsiában meg Európában. A legfontosabbnak azt érzem, amit a négyes válaszoló írt. Fontos dolgok a megélhetés meg a sok országban nyugodtabb létezés (mondjuk éltem Indiában is, ott azért nem feltétlenül ez a legvonzóbb tényező), de a fő levonható konklúzió mégis az, hogy az emberek országtól függetlenül elég hasonló dolgokra vágynak, nem jobbak vagy rosszabbak, amit egy Magyarországhoz hasonlóan rendkívül homogén helyen nehezen tapasztal meg az ember. Ilyenek miatt volt az egyik kedvencem Malajzia, ahol nyugiban él egymás mellett indiai, kínai és maláj meg egy rakás más nációból érkező expat. Meg ezért haragszom nagyon az elmúlt évek uszító propagandájára, mert egész egyszerűen hazugság.
2021. szept. 16. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
98%

Nekem nagyon bevalt.

Egyreszrol azert vagyok kint mert a felesegem idevalosi, masreszrol mert az o orszaga elhetobb mint az enyem. Ugyan az a munkam itt is mint Magyaorszagon volt, de megis tobbre vittem nehany ev alatt mint Magyarorszagon. Kaptunk hitelt hazra, vettunk autot, van sporolt penzunk is.

A munkahelyemen jobban megbecsulnek. Magyarorszagon a legtobbet egy helyen 1 evig voltam. Valami mindig volt amiert kirugtak vagy en mondtam fel. Itt meg 2,5 eve ugyan ott dolgozok, kaptam fizetesemelest is es ceges autom is van mar. Magyarorszagon szo nelkul elkuldek a munkahelyrol mert a kollegak ugy akartak, vagy barmi mas okbol. Itt csak akkor kuldene el engem a fonokom ha nem jarnek be dolgozni, nem lenne eleg munka, vagy ha valami oltari nagy baromsagot csinalnek(pl drog, alkohol, lopas, karokozas), de olyanert nem mert XY-nak nem vagyok szimpatikus.

Az hianyzik hogy nem nagyon van kihez magyarul beszelni. Nincs bajom az angollal de magyarul azert jobb lenne :D

2021. szept. 17. 01:24
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon.. most fogok hazamenni kilenc ev utan (maganeleti okok miatt) es mar most marha szarul erzem magam miatta.
2021. szept. 17. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Életem legjobb döntése volt és annak külön örülök, hogy ilyen fiatalon (huszonhárom évesen hagytam el Magyarországot) tettem meg. Olyan kultúrák között élek, amik valóban érdekelnek és több lehetőséget is látok magam előtt.
2021. szept. 17. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

100%. Már maga a tény, hogy hatszor annyit keresek a szakmámban (egügy) és megbecsülnek. :)

De minden másban is jobb az ország, ahol élek.

2021. szept. 21. 20:26
 10/10 anonim válasza:

Volt honvagyam de megsem tertem vissza.. 30 eve mar hogy Ausztria

Nekem mar magyarorszagon lenne fura elnem. Megszoknam e? Nem tudom de honvagyam ide austriaba huzna

2022. máj. 3. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!