Én itthon is eleg nemzetközit főztem, úgyhogy nekem nem okozott nehezseget.
Te milyen orszagban vagy?
2022. máj. 1. 20:51
2/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, te csak pörköltet meg nokedli tudsz enni?
Mindenféle ételt meg lehet szokni (ja, van egy-kettö, ami nem ízlik, de általánosságban a többség ehezö), kivéve, ha az elsö kérdésre igennel válaszolsz.
Nekem eszembe sem jutott eddig, hogy a nem magyar ételeket nem lehetne megszokni, szerintem inkább az a jó, hogy sokfélét meg lehet ismerni.
2022. máj. 1. 20:52
3/12 anonim válasza:
Én kifejezetten élvezem, hogy sok új ételt megismertem, illetve itt nem csak az itteni, hanem sok más terület ételeit is lehet enni.
Minél többféle ételt ehetek, annál jobb!
2022. máj. 1. 21:20
4/12 anonim válasza:
Otthon is sokfélét ettem-ittam.
Meg ha van rá lehetőség kipróbálok mindent.
Aztán kint is volt, ami bejött, volt ami kevésbé.
2022. máj. 1. 21:20
5/12 anonim válasza:
Sokkal egészségesebben és sokszínűbben eszem, amióta külföldön élek. Egyik kedvenc hobbim szombat reggelente kimenni a piacra és újdonságokat vásárolni.
Persze jól esik ritkán bemenni az itteni magyar boltba és megvenni a gesztenyepürét meg egy kis szalonnát, de nekem nem emlékszem, hogy nehezen viseltem volna az étkezésem megváltozását.
2022. máj. 2. 05:44
6/12 anonim válasza:
Ha valaki külföldön él,attol még otthon ugyan azokat a magyar kajákat főzi.
2022. máj. 2. 06:56
7/12 anonim válasza:
Európán belül szerintem nem nagy dolog. Nem halászlevet meg Eszterházy tortát szoktam főzni/sütni, hanem most hétvégén speciel tejszínes-gombás csirkemell volt rizzsel és palacsinta. Ez nem kifejezetten magyaros, akármelyik országban elmegy. Inni főleg vizet szoktam.
2022. máj. 2. 08:17
8/12 anonim válasza:
#6: inkább fordítva: aki itthon él, az egyáltalán nem csak a magyar szentháromság kajákat főzi (pörköt-töltöttkáposzta-rántotthús)
2022. máj. 2. 10:06
9/12 anonim válasza:
Azonnal. Raadasul itt a vilag minden konyhajat megtalalni, most nem kecske szemgolyora meg rohasztott capahusra gondolok.
2022. máj. 2. 23:17
10/12 anonim válasza:
Mikor az angol ferjem es baratai ( nemet, holland, csupa vilagjaro europai) meglattak a magyar konyhat fotokon, nem tudtak a narancssarga zsircseppes szaft lattan erzett benyomasaikat leplezni. Ugyanez a tarsasag motorral beutazta pl az Atlasz-hegyseget, es van egy foto, ahol egy faluban szalltak meg. A konderban fott a kaja, mellette gazpalack, folotte levagott birkafej logott. Az a kaja gusztusosabbnak tunt a kepen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!