Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen utakat terveztek...

Milyen utakat terveztek idénre? Akár bel vagy külföld.

Figyelt kérdés

Mi nemrég voltunk 4 napot Gyulán és nagyon tetszett. Nyáron 2-3 hét Portugáliát tervezünk. Ősszel még meg vagy a Bambara hotelbe itthon vagy Dél-Olaszország, esélyesebb lesz a Bambara úgy érzem :)

Remélem lehet szabadon utazni nyáron Európában.

2022. febr. 23. 11:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#9 miért is?
2022. febr. 23. 17:46
 12/23 A kérdező kommentje:
Ezt most én sem értem :D
2022. febr. 23. 18:04
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Voltam idén már svedorszagban és egy darabig most sehova, mert áprilisban érkezik a kisfiunk🤗 Aztán ha kicsit idősebb lesz akkor visszük majd a nagyihoz svedorszagba 🤗
2022. febr. 23. 20:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hat en most vagyok Kozep Amerikaba.
2022. febr. 24. 00:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Belföldön nem tervezek utazást.

Külföldre az alábbiak vannak tervben:

- Spanyolország március közepén (öt nap) pár baráttal

- Dánia májusban (tíz nap), ahova egy helyi barátnőm hívott meg

- Dél-Olaszország, ahova egy másfél havi nyelviskolába járnék június és júliusban

- Olaszország megint, ezúttal családi vakációként (nyáron, de még nincs szűkebb időpont)

- Franciaország augusztusban (kb egy hét), ahova egy helyi barátnőm hívott meg

- Egyesült Királyság, ahova au pair-ként mennék ki szeptembertől 1-3 hónapra (attól függően, mennyire válik be)

21L

2022. febr. 24. 00:56
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

9-es de egy nyomoronc vagy.

Svájc, Szicilia, Katar. India lenne meg, de az majd talan 2023 elejen.

2022. febr. 24. 11:28
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem mit akart kifejezni ezzel, mert elég 2 bites hozzászólás volt, de semmi köze ennek a második úthoz.

Portugáliába már évek óta készülünk, sajnos a covid miatt 2* törölték a járatunkat tavaly is és tavalyelőtt is.

Sajnos 2 éve nem voltunk külföldön nyaralni, utoljára Dél-Olaszországban voltunk ami külföld illetve Szarajevóban.

Ja meg én voltam család nélkül barátokkal Koppenhágában.

De már annak is 2 éve lesz. Már nagyon reméljük idén nem kell lemondani a külföldi utazásról, itthon is megyünk szívesen de nem ugyanaz.

Oltásunk nekünk sincs..

2022. febr. 24. 13:36
 18/23 A kérdező kommentje:
Én a kérdező vagyok a 17-ben csak a párom regisztrációjáról írtam.
2022. febr. 24. 13:37
 19/23 anonim ***** válasza:
31%
Jézusom. Én a Covid kitörése óta 13-szor jártam külföldön(Igaz ebből Szlovákia háromszor)
2022. febr. 24. 14:32
 20/23 anonim ***** válasza:
46%
19. Kitort a COVID? Az hol van, melyik orszagban? Meg soha nem lattam vulkant kitorni? Lehet latni lavat is?
2022. febr. 24. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!